Пт, 2024-04-26, 20:54


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Листопад » 3 » На Януковича готується замах -запевняють в спецслужбах і майор Мельниченко
11:31
На Януковича готується замах -запевняють в спецслужбах і майор Мельниченко
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

За словами джерел у спецслужбах, справді є дані про закупівлі зброї для нападу на владні структури, пише газета "Сегодня" на продовження сенсаційної заяви президента Віктора Януковича про те, що в країні готується збройний заколот.

"Про те ж говорять і останні події у Львові, Харкові та інших містах, де були скандали з продажем зброї або виявленням арсеналів", - каже джерело і додає, що йдеться і про загрозу безпеки першої особи держави та інших керівників країни.

"Про це свідчить оперативна інформація, що надходить до правоохоронних органів, - говорить співробітник спецслужби. - Це не чутки з базарів. Це відомості від перевірених людей. У зв'язку з цим заходи з охорони перших осіб посилено".

Один з колишніх керівників спецслужб скептично поставився до можливості бунту: "Звичайно, в українському суспільстві є невдоволення. Але передумов для організованих нападів на держоргани в нашій країні, на щастя, поки що немає. Інша річ, що зараз влада може спробувати просто "перемкнути" увагу суспільства на проблему екстремізму, щоб виправдати прийдешнє закручування гайок. Але на тлі загальної втоми суспільства така політика якраз і може спровокувати справжні народні заворушення".

А екс-майор держохорони Микола Мельниченко заявив, що загрози для президента справді існують: "Розгортається спецоперація з усунення Януковича від влади, в чому зацікавлені як зовнішні, так і внутрішні сили. Віктор Федорович неугодний багатьом - через те, що не побоявся дати хід кримінальним справам проти колишніх керівників країни".

Нагадаємо, 2 листопада на розширеному засіданні уряду Янукович повідомив, що правоохоронні органи надають інформацію про те, що в країні йде скупка зброї та підготовка до збройних нападів на органи влади. "Мені правоохоронні органи кажуть, що зараз йде скупка зброї та підготовка до збройних нападів на органи державної влади", - заявив він.

Раніше в СБУ офіційно заявили, що коментувати главу держави не можуть й не мають інформації про те, що окремі особи займаються придбанням зброї з метою захоплення органів державної влади.

В опозиції вже заявили, що заяви Януковича - спроба виправдати майбутні репресії проти противників режиму. "Потрібно негайно проводити психіатричну експертизу президента, тому що це погано закінчиться, - каже голова тіньового уряду Сергій Соболєв. - Точно так само починалися репресії проти інакодумців у 30-ті роки минулого століття".

Нагадаємо, 1 листопада спробу штурму парламенту зробили "чорнобильці", а ще раніше депутатів штурмували "афганці". Сьогодні ж очікуються нові акції протесту біля Ради.

У Партії регіонів вважають, що за останніми акціями протесту "афганців" і "чорнобильців" стоїть БЮТ, який вирішив змінити тактику і виводити народ проти влади під прикриттям громадських організацій. Є думка, що протести організують конкурентні одна з одною групи в Партії регіонів, щоб домогтися відставки прем'єр-міністра Миколи Азарова або виправдати майбутні жорсткі заходи влади для боротьби з "екстремістами". Втім, самі протестувальники свій зв'язок з політиками заперечують.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 853 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ