Чт, 2024-05-02, 11:28


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Грудень » 2 » На Майдан підтягуються беркутівці: підприємцям вручили рішення суду про знесення наметів
22:06
На Майдан підтягуються беркутівці: підприємцям вручили рішення суду про знесення наметів
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

На Майдан Незалежності у Києві підтягується міліція. Про це розповіли у наметовому містечку.

"Зараз на Майдан підтягуються кілька десятків міліціонерів і беркутівців. Ми не виключаємо, що будуть зносити наші намети", - зазначив один із жителів наметового містечка. За його словами неподалік від Майдану припарковані 8 міліцейських автобусів.

Коменданту наметового містечка на Майдані Незалежності та ще кільком учасникам акції протесту вручили рішення суду про знесення містечка, повідомив прес-секретар Центрального штабу порятунку підприємництва Святослав Швецов, передає Gazeta.ua.

- Підприємці кажуть, що влада їх "кинула"

За його словами, біля Майдану в даний час стоїть "ряд" бобиків". Крім того, наголосив він, депутати залишили наметове містечко," для них акція закінчилася".

"Чи вручать рішення суду коменданту і чи заарештують організаторів, - питання відкрите", - підсумував Швецов, передає "Інтерфакс-Україна".

Також стало відомо, що у наметовому містечку на Майдані Незалежності у Києві частина мітингувальників намагалася не пустити на сцену голову комітету з питань захисту підприємців при опозиційному уряді Оксану Продан, яка хотіла розповісти про поправки до Податкового кодексу, внесених Президентом України Віктором Януковичем і схвалених сьогодні Верховною Радою.

"Біля сцени – штовханина й тиснява", - повідомили з Майдану. Як заявила зі сцени Продан, необхідно, щоб до понеділка, 6 грудня в наметовому містечку знаходилися бодай невеликі групи мітингувальників.

Як прокоментував ситуацію один із координаторів акції протесту Швецов, "Податковий кодекс витягує малий бізнес, але направлений на знищення середнього і зараз важливо, щоб ми не розділилися".

Йому невідомо, хто стоїть в охороні сцени на Майдані Незалежності, оскільки і Оксану Продан і інших виступаючих охоронці намагалися не пускати. Охоронці тимчасово вимкнули звуковідтворювальну апаратуру. Швецову також невідомо, хто підготував і влаштував феєрверк на Майдані Незалежності.

Як повідомлялося, після ухвалення нової редакції Податкового кодексу з пропозиціями президента, на Майдані Незалежності у Києві відбувся феєрверк.

Водночас, керівник головного управління з надзвичайних ситуацій Київської міськдержадміністрації Віталій Пшеничний заявив, що жодних дозволів на проведення феєрверку мерія не надавала.

Зазначимо, згідно з пропозиціями президента Януковича, Верховна Рада зберегла чинну спрощену систему оподаткування.

Підприємці кажуть, що влада їх "кинула"

Протестувальники на площі Незалежності зазначають, що чекали на повне вето Податкового кодексу, а не внесення до нього поправок.

Коментуючи твердження нової редакції кодексу з пропозиціями президента, представник національної координаційної ради підприємців України Володимир Дорош сказав: "Це, на жаль, не вето Податкового кодексу. Наскільки ми зрозуміли, президент казав про вето, а вніс лише пропозиції до кодексу".

Він також заявив: "Тому думка підприємців, з якими я встиг переговорити, - нас кинули. Наша чітка позиція - повне вето".

Відповідаючи на питання, як у такому разі пояснити салют на Майдані, що пролунав після рішення парламенту про ухвалення оновленого кодексу, Дорош сказав: "Салют - це провокація. Тому що очікували цього вето, а в момент, коли зачитали документ, то деякі люди спрацювали, щоб був салют".

Разом з тим Дорош не став говорити, хто саме організував салют, щоб "не ставити мітки на людей". "У мене є підозри, але я хочу бути впевнений, перш ніж називати їх", - додав він.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 881 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ