Пт, 2024-03-29, 08:48


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Липень » 12 » На Тайвані небіжчиків в останню путь проводжають стриптизом. ВІДЕО
16:59
На Тайвані небіжчиків в останню путь проводжають стриптизом. ВІДЕО
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

У Тайвані за скромну плату напівроздягнені жінки приїжджають на освітленій неоновими вогнями вантажівці Electric Flower Cars і показують стриптиз перед покійними і їхнім скорботним оточенням, повідомляє Daily Mail.

Хтось вважає це явище обурливим, але багато хто вітає його як "гарний спосіб проводити коханих з усмішкою".

Тайванська влада намагається вживати заходів для боротьби з поширеною практикою, описаною антропологом Університету Південної Кароліни Марком Московітцем у фільмі "Танці для небіжчиків: похоронні стриптизерки в Тайвані".

Стрічка показує інтерв'ю зі стриптизерками, чиновниками і науковцями, присвяченими цій народній традиції. У фільмі відображено різкий контраст між сільським і міським Тайванем і тонку грань, що розділяє законну і протизаконну поведінку. За словами Московітца, запрошення Electric Flower Cars на похорони - практично повсюдне в сільських районах явище, і розуміння культури без знання цього її боку неможливе, передає InoPressa.

Він зізнався, що ніхто зі стриптизерок "не роздягався повністю", коли він знімав свій фільм, оскільки це протизаконно, проте всі очевидці подібних церемоній розповідають, що зазвичай вони оголюються цілковито.

Electric Flower Cars з'явилися в Тайвані на початку 1980-х років. Московітц наводить декілька причин, з яких люди запрошують цих жінок на похорони. Деякі стверджують, що мета цих дійств - розважити старих духів, що зустрічають дух небіжчика, щоб новачки швидше звикли до їхньої компанії.

Інші кажуть, що нижні боги, переважно духи реальних людей, які стали божествами через те, що їх шанували люди, люблять подібні дійства, і стриптиз призначений для них.

Третя версія - стриптизерок запрошують тому, що покійні любили дивитися стриптиз за життя. Є ще одна причина: що більше людей приходить на похорони, то більша шана виявляється покійному, отож стриптизерки "заманюють" гостей на церемонію.

На думку Московітца, ця церемонія здобула таку популярність ще й тому, що є єдиною розвагою для багатьох жителів сільської місцевості, пише газета.

Зазначимо, в сучасному суспільстві стає модно роздягатися й показувати свої інтимні органи. Наприклад, у 2007 році канадський телеканал Naked News ("Голі новини") провів у Нью-Йорку конкурс на заміщення вакантних посад провідних новинних програм. Ясна річ, що канал шукав розкутих красивих людей, які б не посоромилися роздягтися на очах мільйонів телеглядачів.

Всі ведучі Naked News, які розповідають про події політики, фінансів і спорту, оголюються в ході кожного випуску новин. Ці новини дивляться десятки мільйонів глядачів у 172 країнах світу. Зрештою новою ведучою Naked News стала 31-річна уродженка Ванкувера, дизайнер Холі Еглінтон.

Приголомшлива історія трапилася в угорському місті Залаегерсег у 2009 році. Викладачка залишилася на шкільній вечірці, яка проходила в класі, щоб стежити за поведінкою своїх підопічних. Проте замість контролювати дітей, сама вийшла з-під контролю. Під музику молода жінка почала спокусливо рухатися і поволі роздягатися перед дітьми, які не могли повірити своїм очам.

Розлючені батьки вимагали звільнення вчительки німецької мови, яка влаштувала стриптиз для своїх 15-річних учнів.

А ось студентка Карлового університету в Празі відкрила агентство, що надає послуги з прибирання квартир. Особливість бізнесу Катки Копецької і її товаришів полягає в тому, що свою роботу вони виконують у напівоголеному вигляді.

За словами засновниці компанії, вона та її приятелі вирішили відкрити агентство з прибирання квартир після того, як втратили роботу в результаті фінансової кризи.

"Ми залишилися без роботи і не могли знайти відповідних вакансій, так що придумали ось такий вихід із ситуації", - розповіла Катка.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1398 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ