Пт, 2024-04-26, 16:09


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Березень » 2 » На "Великому скульптурному салоні" у Києві виставили улюблену скульптуру Моніки Белуччі
16:40
На "Великому скульптурному салоні" у Києві виставили улюблену скульптуру Моніки Белуччі
Інші останні Новини культури та освіти на сайті holosUA.com/


В понеділок увечері, 1 березня, в Києві відкрилася виставка "Великий скульптурний салон-2010", на якій виставили "Трон істини" - улюблений предмет інтер'єру всесвітньо відомої італійської актриси Моніки Белуччі, повідомляє Корреспондент.
"Трон істини" - робота відомого українського скульптора-дизайнера Дмитра Ів. Виконаний в авторському стилі, обрамлений позолотою, "Трон" тривалий час перебував у апартаментах Моніки Белуччи в Парижі.

Дмитро Ів, який товаришує зі французькою співачкою Патрісією Каас, презентував їй "Дерево натхнення", на якому як листи розташовуються золоті музичні нотки. "Думаю, що так я можу висловити своє захоплення і любов до Патрісії", - зазначив український скульптор.

На сьогоднішній день Дмитро Ів багато часу проводить в Італії, виконуючи замовлення. Одне з них - встановлений пам'ятник у містечку Корняко (на північ від Венеції) італійським альпінам - партизанам, які воювали проти фашизму.

Нещодавно Дмитро Ів запатентував декілька власних винаходів, які не мають аналогів у світі. Серед них - макет хмарочоса, який привернув увагу відомого своєю пристрастю до незвичайних і ексцентричних архітектурних рішень, Наслідного принца Дубаї.

Зараз Ів веде переговори про установку в Києві ще одного його творіння - фонтану "Чаша часу".

У Києві, окрім "Трону істини", Дмитро Ів представить на суд української громадськості найкращі свої роботи, які завоювали десятки нагород на європейських конкурсах: "Попелюшка", "Пошук", "Викрадання Європи", "Адам і Єва", "Янгол", "Молодильне яблуко", "Мрії", "Ной", "Озеро твоїх очей", "Мудрець", "Мрія юного футболіста".

Великий скульптурний салон проходитиме з 2 по 14 березня 2010 року в Українському будинку в Києві. Відвідувачі виставки зможуть побачити творчість визнаних світом геніїв і яскраву палітру сучасної української скульптури.

Центральною подією четвертого по рахунку Великого скульптурного салону стане експозиція скульптури майстра арт-деко Дмитра Чипаруса і британське зібрання всесвітньо відомого українського скульптора Грегора Крука.

Дмитро Чипарус - угорський скульптор, один з найяскравіших скульпторів епохи арт-деко. Стиль Чипаруса відрізняється високою декоративністю і ефектністю. У його скульптурах поєднуються декілька матеріалів - бронза, золото, срібло, напівкоштовні метали, слоняча кістка.

Роботи Грегора Крука в Україні експонуються вперше. Представлені в рамках скульптурного салону експонати - серія жіночих образів, яка є частиною колекції Української бібліотеки і архіву ім. Т. Шевченко в Лондоні.

Також виставлені 45 презентаційних експозицій сучасних українських скульпторів. Особливістю цих експозицій-візиток є те, що на 70-80% вони складаються з нових експонатів.

Час роботи виставки: з 11:00 до 20:00. Вартість вхідного квитка - 25 грн, пільгова ціна - 10 грн.

У жовтні минулого року в Українському будинку проходила виставка "Великий антикварний салон-2009". Вперше в столиці України представили твори таких майстрів, як Сальвадор Далі, Огюст Роден, Франсуа Помпон і Олександра Екстер.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини культури та освіти | Переглядів: 1117 | Додав: Olena_Mazur
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ