Чт, 2024-03-28, 13:18


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Липень » 12 » На зустріч опозиціонерів не прийдуть Тимошенко і Ющенко
15:34
На зустріч опозиціонерів не прийдуть Тимошенко і Ющенко
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

На координаційній зустрічі представників опозиційних сил 12 липня з об'єднання зусиль для захисту чесних виборів не буде Юлії Тимошенко й Віктора Ющенка. Про це сказав голова політради "Нашої України" Валентин Наливайченко в інтерв'ю газеті "Комерсант-Україна".

"Юлії Володимирівни не буде - ми запрошували її, але не отримали підтвердження. Буде хтось із депутатів "БЮТ-Батьківщини". Що стосується "Нашої України", її буду представляти я, оскільки Віктор Андрійович у відрядженні", - сказав він.

"Усього буде 17 політичних сил, серед них ВО "Свобода", УНП, КУН, "Фронт змін" - з Арсенієм Петровичем я особисто про це говорив. Я налаштований дуже оптимістично з приводу нашої спільної діяльності", - сказав Наливайченко.

"До речі, сьогодні (у понеділок) ми вже почали роботу. Представники всіх політсил прийшли на зустріч і узгодили порядок денний. Юлія Тимошенко зі зрозумілих причин не змогла взяти участь у сьогоднішній координаційній зустрічі, але її представники були", - повідомив він.

Наливайченко також зазначив, що Європейська партія Миколи Катеринчука й "За Україну!" В'ячеслава Кириленко заявили, що не прийдуть на зустріч 12 липня.

"Але ми не живемо вчорашнім днем, не тримаємо образи. Ми ще сподіваємося, що вони прийдуть. Можливо, не на цю зустріч, а на наступну, 12 серпня", - додав він.

На запитання, хто з учасників візьме на себе координаційну роботу в групі, глава "Нашої України" відповів: "Буде почерговість. Ротація буде проводитися за алфавітом".

За словами Наливайченка, головне завдання групи - "почати координувати зусилля опозиції задля захисту чесних виборів і спільно виступити проти підготовленого владою проекту закону про вибори народних депутатів, який здатен завадити чесному розподілу голосів".

"Меморандуми, обіцянки й декларації набридли і нам, і людям. Наша мета - перевернути сторінку й забути весь нафталін, образи, сварки, нарешті перестати говорити тільки про це й перейти до спільних дій у конкретній справі - справі захисту чесних виборів", - сказав він

"Крім відстоювання демократичного законопроекту про вибори, нам потрібна координація зусиль у виборчих округах всіх партій, представлених і не представлених у парламенті", - додав Наливайченко.

Раніше повідомлялось, що Ющенко на наступних парламентських виборах не піде за партійним списком "Нашої України".

Раніше голова політради партії "Наша Україна" Валентин Наливайченко заявив, що члени партії, які обіймали високі посади, підуть на вибори за мажоритарними округами.

Нагадаємо, головою "Нашої України" є колишній президент Віктор Ющенко. Наливайченко раніше очолював Службу безпеки.

Зазначимо, що після того як з'їзд "Нашої України" було перенесено на невизначений термін, ЗМІ повідомляли, що в партії наразі є розкол, пов'язаний із конфліктом екс-президента Віктора Ющенка з головою політради партії Валентином Наливайченком, хоча, як перший, так і другий, цю інформацію спростовують.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 917 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ