Сб, 2024-04-20, 18:39


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2018 » Березень » 26 » Нацгвардия шаг за шагом приближается к мировым стандартам - Порошенко
14:03
Нацгвардия шаг за шагом приближается к мировым стандартам - Порошенко
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Об этом сообщает пресс-служба главы государства

«Повсякдень виконуючи відповідальні бойові завдання, Національна гвардія України одночасно впроваджує найсучасніші досягнення у сфері оборонного будівництва. Крок за кроком наближається до стандартів провідних країн світу. Стрімкими темпами удосконалюються системи управління та зв’язку, невпинно розвивається логістика, приймаються на озброєння новітні зразки військової техніки», - зазначив Президент під час виступу на урочистому заході з нагоди відзначення 4-ї річниці Національної гвардії України.

За словами Глави держави, динаміка розвитку наочно помітна тут, на території нещодавно створеного Міжнародного міжвідомчого багатопрофільного центру підготовки підрозділів. Він нагадав, що багато років назад тут був Центр Київського загальновійськового училища. «Сьогодні цей Центр є символом того, що міжнародна співпраця нацгвардійців є також першим пріоритетом керівництва держави і керівництва Національної гвардії», - сказав Петро Порошенко. Він додав, що в рамках міжнародної співпраці, у міжнародному центрі у Яворові, відбувається взаємовигідне співробітництво з нашими партнерами – ми вчимося у них, вони вчаться у нас. «Вчаться як бити ворога, вчаться як боронити державу від найсучаснішої техніки, яка стоїть на озброєнні держави агресора», - зауважив Президент.

Глава держави нагадав, що Національна гвардія вступила до Міжнародної Асоціації сил жандармерії та поліції у статусі військової установи.

«Приєднання у якості повноправного члена – знак визнання належного рівня військового формування. Для будь-якого професіонала така оцінка з боку наших іноземних колег має велику вагу», - підкреслив Петро Порошенко.

Вітаючи бійців НГУ з 4-ї річницею з моменту створення, Глава держави підкреслив, що громадяни України усвідомлюють внесок Національної гвардії у справу захисту держави. «Про це свідчить висока довіра суспільства до своїх захисників. Від імені мільйонів українців я, як Президент України і як Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України, щиро вітаю відважних воїнів в день вашого професійного свята», - підсумував Президент.

По завершені урочистої частини під час відвідування Міжнародного міжвідомчого багатопрофільного центру підготовки підрозділів Національної гвардії України Президент ознайомився із системою підготовки особового складу НГУ, умовами перебування на полігоні та зразками військової техніки, озброєння, засобів зв’язку, які використовують військові частини і підрозділи Національної гвардії України.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 714 | Додав: adminA | Теги: Нацгвардия, порошенко, мировые стандарты
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ