Чт, 2024-04-18, 04:22


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Липень » 26 » Намісника Києво-Печерської лаври запитання про "Мерседес" вивело з рівноваги
18:26
Намісника Києво-Печерської лаври запитання про "Мерседес" вивело з рівноваги
Інші останні Новини релігії на сайті holosUA.com/

Намісник Києво-Печерської лаври (УПЦ МП) Павло обурений наполегливими запитаннями журналіста телеканалу "1+1" про "машини і телефони" священиків. Павло написав відкрите звернення до гендиректора студії "1+1" Олександра Ткаченка з приводу некоректної, на його думку, поведінки журналіста студії Михайла Ткача, повідомляє "Дзеркало тижня. Україна".

"Журналіст вашого телеканалу, виконуючи свої службові обов'язки, веде розмови на теми, які, за його словами, цікавлять телеглядачів: всілякі плітки, які не відповідають дійсності, і "улюблені" теми журналістів про машини і телефони керівників церкви", - йдеться у зверненні.

"Я хотів би запитати вас, шановний пане Олександре, на якій машині їздите ви, в яких приміщеннях живете і працюєте, якою технікою в роботі користуються працівники вашого телеканалу", - заявив Павло.

Зокрема, його цікавить, "якими камерами журналісти знімають "на замовлення" сюжети, отримуючи за це, очевидно, чималі гроші".

"Хочу сказати, що ваша діяльність по справедливості заслуговує самої низької оцінки, якщо телеканал "1+1" привертає глядацьку аудиторію, показуючи неправду і, тим більше, зводячи наклеп на церкву", - написав Павло.

Намісник Лаври акцентує увагу, що студія "1+1" неодноразово висміювала представників духовенства і намагалася це зробити й тепер.

"Прибувши на територію Лаври, знімальна група самовільно знімала відеокамерою і прихованою камерою відеоматеріали, не звертаючи уваги на зауваження з боку уповноважених осіб, опускаючи камеру вниз і продовжуючи записувати", - йдеться у зверненні.

Павло заявив, що "знімальна група телеканалу "1+1" порушила правила монастиря і моє громадянське право на конфіденційність". "Журналіст Михайло Ткач у спілкуванні зі мною поводився неадекватно, фамільярно і зневажливо", - зазначив намісник Лаври.

Разом з тим намісник заперечив думку журналіста, що при спілкуванні він намагався його проклясти, повідомляє видання.

"Тільки треба завжди пам’ятати, що є суд Божий. І про це я сказав сьогодні журналісту Вашого телеканалу Михайлу Ткачу, на що він обурився, говорячи, що я його проклинаю. Це не прокляття, а застереження в тому, що не треба подібними вчинками зводити на себе гнів Господній", - впевнений Павло. За словами Павла, якщо студія "1+1" не дасть відповіді на звернення, то намісник Лаври подаватиме до суду.

До речі, у січні цього року намісник Києво-Печерської лаври владика Павло (Лебідь) заявив, що журналісти тільки й шукають приводу, щоб показати життя Церкви і Лаври у негативному світлі. "Спритника", який сфотографував "Мерседес" предстоятеля УПЦ МП митрополита Володимира, він назвав душевнохворим.

Раніше повідомлялося, що новий владика Житомирський і Новоград-Волинський Никодим (УПЦ МП), який вступив у цей сан 14 червня, їздить на службу на автомобілі Lexus LS.

До Преображенського собору Житомира 16 червня зі звуками стробоскопів-"блималок" під'їхали три автомобілі Lexus, з номерами: АА 0007 ІР, АА 0008 ВХ і АА 0077 ВЕ.

Як зазначає видання, владика Никодим вийшов з автомобіля Lexus LS, №АА 0007 ІР. Згідно з інформацією на сайті city-plaza.lexus, ціна Lexus LS - 114 970 євро (близько 1,5 млн грн).

Цікаво, що цей номер досить популярний серед духовенства. Зокрема Блаженніший митрополит Київський і всієї України Володимир (УПЦ МП) пересувається на Mercedes-Benz S600 Long, номер АА 0007 АА.

А інший Святійший патріарх Київський і всієї Русі-України Філарет (УПЦ КП) їздить на аналогічному Мерседесі з номерним знаком "777".




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини релігії | Переглядів: 942 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ