Пт, 2024-04-26, 20:06


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Березень » 19 » Науковці розвінчали 10 найпоширеніших міфів про секс
21:00
Науковці розвінчали 10 найпоширеніших міфів про секс
Інші останні Новини науки і технології на сайті holosUA.com/


Скільки б люди не займалися сексом, багато хто до цих пір перебуває в омані з приводу деяких, здавалося б, прописних істин. Щоб довести це, вчені на основі досліджень розвіяли 10 найпоширеніших міфів про секс, повідомляє РБК.
Точка G є в кожної жінки

Провівши дослідження 1800 жінок-близнюків у віці від 23 до 83 років, учені з лондонського Кінгз-коледжу переконалися, що твердження про існування загадкової точки G не має під собою наукових підстав. Про "точку насолоди" у жінок вперше заговорив німецький гінеколог Ернст Грефенберг. Ось вже 60 років як чоловіки намагаються знайти її у своїх партнерок, щоб довести до оргазму. Однак якщо б ця точка насправді існувала у всіх жінок, учасниці експерименту, які мають однаковий набір генів, відчували б оргазм за схожим сценарієм, чого не сталося.

Довжина статевого члена впливає на задоволення

Один з найпоширеніших міфів - те, що чим більший член у чоловіка, тим більше задоволення він доставляє партнерці, - розвиває комплекси у багатьох чоловіків. Як показує статистика, довжина чоловічої гідності в ерегованому стані в середньому становить 12,7-15,24 см, при цьому, стверджують вчені, розмір насправді не має значення.

Думки чоловіків - тільки про секс

Як часто чоловіки думають про секс, перевірити неможливо. Однак, незважаючи на це, багато хто вважає, що сильна половина людства здатна думати про плотські втіхи кожні 52, а то й 37 секунд. Проведені ж таки опитування показують, що це не так: протягом дня чоловікам є про що подумати, окрім сексу.

Від мастурбації стають імпотентами

Міфів про те, до чого може призвести надмірно часта мастурбація, незліченна кількість. Згідно з найстрашнішими версіями, мастурбуючий чоловік може залишитися сліпим, з волохатими долонями і нездатним виробляти потомство. Незважаючи на те що багато сучасних людей сприймають це з гумором, все ще є ті, хто вірить у серйозність подібних тверджень. У той же час лікарі ще жодного разу не довели, що захоплення мастурбацією негативно позначається на здоров'ї.

Секс у зрілому віці рятує від раку

Ще один міф, створений недавно дослідниками, протилежний попередньому. Згідно зі спостереженнями, чоловіки, які рідше займаються сексом у віці 40-49 років, нібито частіше хворіють на рак простати, ніж ті, хто регулярно займається сексом чи мастурбацією. Однак учені радять не дуже покладатися на ці дослідження.

Жінок можна "приручити" сексом

Існує теорія, що, аби прив'язати до себе жінку, досить лягти з нею в ліжко. Підсвідомо прекрасна половина людства нібито починає малювати в уяві картини сімейного життя. Сексологи знизують плечима: сучасних жінок так просто не купиш.

У жінок є сперма

Те, що у жінок є своя "сперма", згадується навіть у Камасутрі. Жінки, у свою чергу, підтверджують це тим, що під час оргазму з піхви виділяється невелика кількість прозорої рідини. У більш наукову, але менш еротичну теорію, згідно з якою це просто секрет статевих органів, деякі вірити не хочуть.

Безладний секс псує нерви

Випадкові статеві зв'язки зовсім не викликають стрес. Це довели вчені з університету Міннесоти, опитавши більше тисячі чоловік.

У випадкових зв'язках чоловіків винна природа

При цьому у чоловіків випадкові зв'язки виникають виключно через особливості їхньої еволюції та природних інстинктів. Примітно, що цей факт якраз не викликає сумнівів у вчених лондонського Brunel University.

Обрізання - шлях до завоювання жінки

На думку багатьох, обрізані чоловіки володіють більш чутливим членом, завдяки чому отримують більше задоволення від сексу і краще задовольняють партнерку. Обрізання у зрілому віці, навпаки, знижує чутливість члена, що дозволяє довше не "кінчати". Однак те, що жінки віддають перевагу обрізаним чоловікам, звичайна вигадка.

Зазначимо також, вчені дійшли до висновку, що задоволення, яке отримує жінка від занять сексом, безпосередньо залежить від розмірів банківського рахунку партнера. Вони прийшли до висновку, що чим багатший чоловік, тим частіше його партнерка відчуває оргазм.

"Частота жіночих оргазмів збільшується разом з доходами партнера", - стверджує психолог, що проводив дослідження, доктор Томас Поллет з Університету Ньюкасла. Доктор Поллет і його співавтор, професор Деніел Неттл вважають, що феномен "еволюційної адаптації", властивий жінкам, примушує їх вибирати чоловіків на основі їх становища в суспільстві.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини науки і технології | Переглядів: 1533 | Додав: Olena_Mazur
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ