Пт, 2024-03-29, 09:23


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Липень » 15 » Названо номінантів на Emmy: найбільше номінацій у "Мілдред Пірс" і "Божевільних"
20:47
Названо номінантів на Emmy: найбільше номінацій у "Мілдред Пірс" і "Божевільних"
Інші останні Новини кіно: анонси, скандали, актори на сайті holosUA.com/

Американська телевізійна академія оприлюднила список номінантів 2011 року на премію Emmy, 63-тя церемонія нагородження якою відбуватиметься 18 вересня в Лос-Анджелесі, повідомляє NEWSru.com. "Божевільні", що вже тричі отримували Emmy, цього року претендують на премію в 19 номінаціях.

У номінації за "Кращий драматичний серіал" представлено "Гарну дружину", "Підпільну імперію", "Вогні нічної п'ятниці", "Божевільних", "Гру престолів" і "Правосуддя Декстера". До речі, "Божевільні", що вже тричі отримували Emmy, цього року претендують на премію в 19 номінаціях.

На першому ж місці за номінаціями - 21 - є багатосерійний фільм про життя розлученої жінки в роки Великої депресії - "Мілдред Пірс" - із Кейт Уїнслет у головній ролі. Саму Кейт номіновано на "Кращу головну роль у багатосерійному фільмі".

Третє місце за кількістю номінацій посів серіал "Підпільна імперія", що в ньому йдеться про виникнення грального центру Атлантік-Сіті в часи "сухого закону" у 20-ті роки XX століття.

У номінації "Кращий комедійний серіал" змагатимуться "Парки й зони відпочинку", "Хор", "Американська родина", "Студія 30", "Теорія Великого вибуху" та "Офіс".

Серед лідерів також Леді Гага, в якої п'ять номінацій, і Джастін Тімберлейк - три номінації. Весь список номінантів представлено на офіційному сайті премії.

Нагадаємо, що на 62-й церемонії вручення телевізійної премії Emmy (минулого року) "Божевільні" (Mad Men) втретє поспіль отримали нагороду в категорії "кращий драматичний серіал". Кращим комедійним серіалом визнали "Американську родину" (Modern Family).

Премію як "кращий драматичний актор" отримав Брайан Кренстон за роль вчителя хімії Уолтера Вайта в серіалі Breaking Bad. Цю нагороду Кренстонові присуджено три роки поспіль. Найкращою драматичною актрисою стала Кайра Седжвік, яка зіграла в серіалі The Closer. Нагороду за кращу комедійну роль отримав Джим Парсонс, що зіграв Шелдона Купера в "Теорії Великого вибуху" (The Big Bang Theory). Премію за кращу комедійну роль вручено актрисі Еді Фалько, що зіграла в серіалі "Cестра Джекі".

Премією Emmy, яку представляють Міжнародна академія телевізійного мистецтва і науки (The Academy of Television Arts & Sciences), Американська національна телевізійна академія (National Academy of Television Arts & Sciences) і Міжнародна телевізійна академія (International Academy of Television Arts & Sciences), нагороджують у 463 номінаціях; її вважають телевізійним аналогом "Оскара".




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини кіно: анонси, скандали, актори | Переглядів: 985 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ