Чт, 2024-04-25, 22:38


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Вересень » 19 » Нова Mazda CX-9, екологічний Mercedes і три "богатирі" від Jeep - в очікуванні Паризького автосалону
11:24
Нова Mazda CX-9, екологічний Mercedes і три "богатирі" від Jeep - в очікуванні Паризького автосалону
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/
Компанія Mazda представила фотографії оновленого кросовера CX-9. Світова прем'єра новинки запланована на автомобільний салон в Сіднеї, який пройде з 19 по 28 жовтня, хоча не виключено, що кросовер покажуть і в рамках Паризького автосалону.

Новинка виконана у новій дизайнерській концепції KODO - Soul of motion. Автомобіль отримав нові фари головного світла, грати радіатора, передній бампер і протитуманні фари, пише Авто@mail.ru.

У компанії також обіцяють, що новинка отримає нову мультимедійну систему, а також різні системи безпеки, серед яких будуть система контролю виїзду з займаної смуги і система попередження про можливі перешкоди.

А ось двигун Mazda CX-9 залишиться тим же - автомобіль буде пропонуватися з 3,7-літровим шестициліндровим агрегатом потужністю 273 к.с. Мотор буде встановлюватися в парі з 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

14 серпня повідомлялося, що компанія Mazda має намір проводити планомірну політику зниження ваги своїх моделей. Було заявлено, що кожна нова модель, що випускається на ринок, буде як мінімум на 100 кг легша за свою попередницю, незважаючи на всі інженерні складності.

Mercedes покаже електромобіль з нульовим рівнем викидів

На Паризькому автосалоні німці виставлять на огляд Mercedes-Benz B-Class Electric Drive. На відміну від попередніх концептуальних розробок, ця через два роки піде в серію. B-Class одним з перших отримає шильдик Electric Drive, яким будуть позначати майбутні електричні Мерседеси і смарт з нульовим рівнем викидів.

Німці працювали над цією моделлю спільно з американською фірмою Tesla, яка вже має досвід виробництва електромобілів, в тому числі для Тойоти (кросовер RAV4 EV). Замість звичайного чотирициліндрового ДВС під капотом цього MPV встановлений електромотор потужністю 100 кВт (134 к.с.), який видає до 310 Нм крутного моменту. Комплект літій-іонних батерей вирішили встановити перед задньою віссю таким чином, щоб не займати місце в салоні, який залишився таким же просторим, як і раніше.

За даними виробника, електричний Mercedes здатний проїхати без зупинки до 200 кілометрів. АКБ можна зарядити від домашньої або високовольтної мережі (прискорений режим), хоча скільки саме часу йде на "заправку", в компанії поки не говорять. Mercedes B-Class Electric Drive вийде на ринок в 2014 році. До того часу німці випустять ще два електромобіля - SLS AMG Electric Drive і Smart Brabus Electric Drive.

Нові моделі від Jeep

Відвідувачам міжнародного автосалону в Парижі компанія Jeep покаже три моделі. Перший експонат Jeep - лімітована серія "зарядженого" кросовера Grand Cherokee SRT8. Автомобіль відрізняють білий колір кузова з чорними глянсовими вставками і 20-дюймові легкосплавні диски нового дизайну. У салоні машини з'явилися спортивні крісла з комбінованою обшивкою (шкіра Nappa / замша), рульове колесо з підігрівом, карбонові декоративні вставки і педалі з нержавіючої сталі.

Як і стандартна модель, Jeep Grand Cherokee SRT8 Limited Edition оснащений 6.4-літровим бензиновим мотором HEMI V8 потужністю 468 к.с. і максимальним обертовим моментом 624 Нм. Силова установка буде агрегатуватися з п'ятиступінчастою автоматичною трансмісією, яка прискорює кросовер до першої "сотні" за 5 с. Максимальна швидкість машини складає 257 км/г.

Публіка Паризького мотор-шоу на стенді Jeep зможе познайомитися і з топової версією "паркетника" Compass під назвою Overland. У список штатного обладнання моделі включені шкіряні сидіння, аудіосистема Boston Acoustics, мультимедійний комплекс UConnect і активна система постійного повного приводу з режимом примусового блокування Freedom Drive I. Під капотом машини розташований 2.2-літровий турбодизель мотор, що розвиває 163 к.с. і 320 Нм крутного моменту.

Третім дебютантом Jeep на автомобільній виставці у Франції стане позашляховик Wrangler Moab. На тлі стандартної моделі машина виділяється новими бамперами, капотом, 17-дюймовими колесами і спеціальними шильдами. Автомобіль в Європі буде доступний для замовлення з 2.8-літровим турбодизелем.

В кінці серпня проходив Московський автосалон-2012. А до цього в рамках Нью-Йоркського автосалону, який проходив з 4 квітня і закрився 15 квітня, були обрані кращі автомобілі 2012 року і було показано багато новинок.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1061 | Додав: adminA | Теги: три богатирі від Jeep, екологічний Mercedes, нова Mazda CX-9
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ