Пт, 2024-04-19, 10:50


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Грудень » 12 » Нове купе Continental GT розсекретила компанія Bentley
19:59
Нове купе Continental GT розсекретила компанія Bentley
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Компанія Bentley розкрила всі технічні подробиці про "найменший" двигун у гамі компанії і купе Continental GT. Автомобіль отримає не лише новий мотор, а й нову 8-ступінчасту повноприводну трансмісію зі зближеними передаточними числами. Прем'єра моделі очікується на січневому автосалоні в Детройті, пишуть "Автоновости".

Потужностні і тягові характеристики нової чотирилітрової турбованої "вісімки" такі: 507 кінських сил при 6000 об/хв і 660 Н-м крутного моменту в діапазоні 1700-5000 об/хв. Для порівняння: флагманський мотор W12 видає 575 сил і 700 Н-м. Динаміка восьмициліндрової машини описується розпливчатим виразом "менше 5 секунд розгону до 100 км/год" і показником максимальної швидкості в 290 км/год.

Шестилітрова топ-версія моделі Continental прискорюється з місця до "сотні" за 4,6 секунд і досягає граничних 318 км/год.

У швидкості нова версія трохи втратила. А що з економічністю? Точні цифри компанія Bentley обіцяє назвати на початку наступного року, а поки говорить лише про 40% економію палива і, відповідно, зменшення викидів вуглекислого газу, в порівнянні з 12-циліндровою модифікацією. Для цього новий V8 оснащений системою відключення половини циліндрів (в результаті виходить схема V4) при малих навантаженнях, прямим вприскуванням палива, системою рекуперації енергії і розташуванням турбонагнітачів всередині "розвалу" блоку для підвищення їхньої ефективності.

Зовні купе і кабріолети з V8 відрізняються від модифікацій з W12 чорними глянсовими ґратами радіатора з хромованою окантовкою, переднім бампером з трьома роздільними повітрозабірниками, заштореними чорною сіткою, і червоними шильдиками спереду і ззаду.

Головна відмінність на "кормі" автомобіля - стилізовані під горизонтальну "вісімку" здвоєні патрубки вихлопної системи. Також покупці версії V8 зможуть замовити особливу обробку колісних дисків (20 або 21 дюйм у діаметрі) під назвою Diamond Black.

Слід зазначити, що прем'єра нового покоління купе Bentley Continental GT пройшла рік тому на Паризькому автосалоні, а кабріолет GTC на його базі дебютує лише тепер. Свіжу генерацію з першого погляду можна переплутати з попередньою версією, але практично кожна кузовна панель знайшла нові штрихи дизайну.

Зміни, які отримала технічна начинка, здаються такими ж незначними, але свою функцію вони виконують - розкішна відкрита машина з 12-циліндровим мотором і повним приводом стала ще швидша. Потужність 6-літрового мотора зросла з 560 к.с. до 575 к.с., крутний момент збільшився до 700 Н-м (раніше було 650 Н-м). А автоматична КПП стала більш "швидкострільною". Результат помітний: кабріолет колишнього покоління набирав 100 км/год за 5,1 с, а новинці достатньо 4,8 с.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1139 | Додав: adminA | Теги: купе Continental GT
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ