Пт, 2024-03-29, 01:29


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Березень » 10 » Охоронці Януковича знають кілька мов і мають високий рівень IQ
14:00
Охоронці Януковича знають кілька мов і мають високий рівень IQ
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Уродженець Дніпропетровщини, старший тренер з рукопашного бою збірної України Анатолій Волошин вже кілька тижнів займається з охоронцями президента Віктора Януковича. У середині лютого служба охорони президента України і Федерація рукопашного бою країни підписали договір про співпрацю.

Тоді Волошин і ще кілька тренерів Федерації почали силову підготовку бодігардів першої особи країни, пише газета "Сегодня". Волошин стверджує, що охоронець президента повинен бути готовий навіть до потрійного нападу.

"Охорону для президента тренують як мінерів, адже вона теж не має права на помилку. Рукопашний бій - найбільш універсальний вид спорту, в ньому поєднано техніки з боксу, карате, самбо, боротьби та інших видів єдиноборств. Охоронців усебічно готують, тому що вони повинні вміти робити все в комплексі: захищати, стріляти і при цьому думати", - розповів Волошин.

Він додав, що дуже важливо одразу з'ясувати, чи зможе охоронець знайти вихід зі стресової ситуації, наприклад, коли на нього нападуть одразу троє: один з пістолетом, другий з ножем, а третій - з палицею.

За словами Волошина, президентські сек'юриті знають дві, а то й три іноземні мови, а рівень їхнього IQ - як мінімум 9 (за 10-бальною шкалою). Тренуються вони щодня, а деякі для підтримки форми їздять на змагання (виступають під вигаданими іменами) і здобувають перші місця.

Тимчасом учнем Волошина був і нинішній губернатор області Олександр Вілкул. "Шкода, що він не обрав спортивну кар'єру, з його даними він точно став би чемпіоном світу з рукопашного бою. Перед тренуванням він легко робив 1000 присідань і віджимався найбільше", - згадує Волошин.

Нагадаємо, що, наприклад, в Японії охорона Януковича заблокувала весь вагон у швидкісному потязі, щоб президентові не заважали.

А торік охорона Януковича перешкоджала журналісту телеканалу СТБ Сергієві Андрушку вести репортаж з виставки "Агро-2010", в якій брав участь президент. За словами журналіста, співробітники Управління державної охорони повалили його на підлогу, коли він намагався пройти за президентом, який оглядав експозицію виставки "Агро-2010".

У свою чергу, начальник Управління державної охорони Ігор Калинін заявляв, що потенційна загроза життю президента існує завжди і що така загроза може теоретично виходити від кожного громадянина України.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1047 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ