Сб, 2024-05-04, 23:10


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2023 » Квітень » 4 » Опитування - більшість американців схвалюють звинувачення Трампа
09:59
Опитування - більшість американців схвалюють звинувачення Трампа
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

60% американців схвалюють звинувачення проти колишнього президента Дональда Трампа.

Про це свідчить опитування CNN, проведене після звістки про те, що велике журі присяжних у Нью-Йорку проголосувало за пред’явлення йому звинувачення у зв’язку з приховуванням виплат акторці фільмів для дорослих Стормі Деніелс коштів з виборчого фонду.

Приблизно три чверті американців вважають, що політика зіграла принаймні певну роль у рішенні висунути звинувачення Трампу, зокрема 52% сказали, що вона зіграла важливу роль.

Незалежні виборці переважно підтримують звинувачення:  62% схвалюють його, 38% – не схвалюють. Демократи майже загальні у своїй підтримці звинувачення (94% схвалюють, у тому числі 71% з них — категорично схвалюють обвинувачення), в той час як 79% республіканців очікувано не схвалюють звинувачень свого однопартійця, причому 54% з них — категорично не схвалюють.

Хоча погляди на звинувачення розділилися за партійною ознакою, опитування показує, що більшість у всіх основних групах схвалюють рішення висунути звинувачення колишньому президенту. Рішення Великого журі підтримали 62% жінок та 58% чоловіків, 82% дорослих темношкірих, 71% дорослих латиноамериканців, 51% дорослих білих. Схвалюють звинувачення 69% опитаних віком до 35 років; 62% у віці 35-49 років, 53% — віком 50-64 роки та 54% респондентів віком 65 років і старше.

Опитування CNN було проведено 31 березня та 1 квітня серед випадкової національної вибірки з 1048 дорослих, опитаних за допомогою текстових повідомлень. Результати для повної вибірки мають похибку вибірки плюс-мінус 4,0 відсоткових пункти.

Проти колишнього президента висунуто більше ніж 30 пунктів , пов’язаних з бізнес-шахрайством, але обвинувальний висновок залишається закритим, а звинувачення наразі досі не розкриті публічно. Розслідування стосується виплати $130 тисяч, здійснених тодішнім особистим адвокатом Трампа Майклом Коеном Стормі Деніелс наприкінці жовтня 2016 року, за кілька днів до президентських виборів, щоб змусити її не розповідати публічно про її роман із Трампом десять років тому.

Тим часом, до Нью-Йорка рухається колона прихильників Дональда Трампа. Адепти колишнього президента США мають намір підтримати свого лідера біля будівлі суду.

Адвокати Трампа стверджують, що в суді Нью-Йорка він планує заявити про свою невинуватість.

Колишній губернатор штату Арканзас Аса Гатчінсон оголосив про висунення своєї кандидатури на посаду президента США в 2024 році від Республіканської партії, водночас закликавши Дональда Трампа відмовитись від президентських амбіцій через висунення обвинувачень.

Проте, кампанія колишнього президента США Дональда Трампа протягом двох днів після висунення йому обвинувачення великим журі в штаті Нью-Йорк отримала понад п’ять мільйонів пожертв, причому кожен четвертий донор віддав гроші вперше.

Колишній президент США Дональд Трамп у понеділок вилетів з Флориди до Нью-Йорка, щоб у вівторок постати перед судом для пред’явлення йому звинувачень у справі про гроші за мовчання порнозірки Стормі Деніелс.

Наразі колишній президент США Дональд Трамп перебуває у Нью-Йорку, 4 квітня у суді Мангеттена йому висунуть кримінальні обвинувачення.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 188 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ