Нд, 2024-05-05, 04:55


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2023 » Квітень » 2 » Основні кроки щодо звільнення Криму назвав Данілов
10:51
Основні кроки щодо звільнення Криму назвав Данілов
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

У РНБО розробили основні кроки, які будуть застосовуватись під час деокупації українського Криму. Зокрема, пропонується прибрати Керченський міст, створити документальну базу фактів російських злочинів проти українців, які чинили опір окупації, обмежити колаборантів у праві брати участь у виборах. Це означає, що їм заборонять обирати та бути обраними. Про це повідомляє секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олексій Данілов.

російський гауляйтерський мотлох у тимчасовому окупованому Криму щось надто розійшовся в істеричному z-припадку - чи то збираючись захопити Київ чи Одесу, чи то впадаючи в совковий маразм відродження "кримського смершу", - відреагував Данілов на заяви так званих "чиновників" Криму.

12 кроків до звільнення Криму

1. На громадське обговорення будуть винесені питання щодо проекту та місця розташування в Криму пам'ятника "російський військовий корабель йде нах*й".

2. Крім кримінального переслідування за колабораціонізм та держзраду, Україна розробляє люстраційний механізм персональної оцінки, яким, зокрема, визначається рівень відповідальності та ступінь залучення конкретних осіб, громадян України, мешканців Криму до підтримки діяльності окупаційних адміністрацій, що передбачає, зокрема, обмеження прав участі у виборах – обирати та бути обраними.

3. Щодо державних службовців, суддів, прокурорів, працівників правоохоронних органів та інших категорій осіб, які на 2014 рік перебували у штаті органів влади України, МВС, СБУ, МОУ та ін., а після лютого 2014 року працювали в російських окупаційних структурах, українські суди визначать, чи вони підлягають кримінальної відповідальності.

"Але якщо не підлягають, вони позбавляються державних пенсій, у тому числі із забороною подальшого працевлаштування на роботу в держорганах та органах місцевого самоврядування України. "Вовчий квиток" - назавжди", - написав Данилов.

4. росія чи інше формування, яке претендуватиме на правонаступництво, забезпечує "безумовну та повну видачу всіх підозрюваних у держзраді та інших кримінальних злочинах осіб, як українців, так і росіян, причетних до військових злочинів, скоєних на території України та Криму зокрема.

5. Злочини російських пропагандистів, які сприяли окупації, мілітаризації дитячого виховання та розпалювання ворожнечі проти України українців, кримських татар та інших національностей будуть розслідувані українськими, а за потреби міжнародними правоохоронними структурами. Законним способом за вироком суду буде позбавлено волі, звань, пенсійного забезпечення та майна.

6. Громадяни рф, які незаконно приїхали проживати на Кримському півострові після лютого 2014 року, повинні негайно залишити територію України у визначений законом термін.

7. Угоди, вчинені не за українським законодавством після лютого 2014 року, у тому числі за нерухомим майном, "визнаються нікчемними - закон, який діє вже 9 років". Право власності на майно залишається за громадянами України. Якщо воно присвоєне чи націоналізоване окупантами, майно повертається власникам.

8. Транспортний перехід у місті Керч Автономної Республіки Крим демонтується з метою забезпечення повної свободи мореплавства у рамках програми відшкодування збитків.

9. Реалізується комплексна програма "Детоксикація" - нейтралізація наслідків багаторічної дії російської пропаганди на суспільну свідомість частини населення півострова. Зокрема, використовуючи досвід застосування дієвих методів денацифікації Німеччини у 40-х роках. Надання максимально широкого доступу до інформації про злочини путінського режиму.

10. Створення документальної бази фактів російських злочинів проти українських громадян, які чинили опір окупації. Відновлення у правах українських та кримськотатарських активістів.

11. Негайне звільнення всіх громадян України, кримських татар, українців, які переслідуються РФ за політично мотивованими ознаками з 2014 року з відшкодуванням завданих моральних збитків.

12. Враховуючи місце та роль в ідеології рашизму, системі негативного міфоутворення та переписування історії, так зване "місто російської слави" (мається на увазі Севастополь) перейменовується в "Об'єкт №6".

Данілов наголосив, що Україна ніколи не забувала своїх громадян, які жили в окупації та наголосив, що Крим – це Україна і він буде повернутий під юрисдикцію Києва.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 279 | Додав: admin | Теги: Крим, Данілов, звільнення
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ