Пт, 2024-04-19, 21:55


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2021 » Серпень » 13 » Особливості роботи на таксі "Болт" у Тернополі
15:57
Особливості роботи на таксі "Болт" у Тернополі
Інші останні Новини бізнесу на сайті holosUA.com/

Компанія «Болт» – міжнародна служба таксі, яка надає послуги пасажирських перевезень цілодобово та працює через додаток для смартфонів. Завдяки простоті замовлення, зручності, доступності цей сервіс популярний у будь-якому місті, де працює. Тож водій, який вирішить доєднатися до команди Bolt, гарантовано матиме стабільний високий дохід, працюючи на власному авто. Кількість замовлень поступово росте, отже, вакансії наявні завжди, ніхто не простоює.

Ця служба таксі з’явилася в нашій країні не так давно, але вже має тисячі постійних, активних користувачів. Жоден водій не відчуватиме нестачі в клієнтах, адже система ефективно розподіляє замовлення, виставляє лояльні ціни й дає пасажирові можливість вибрати з кількох авто різного класу й вартості. Робота на Bolt в Тернополі стане гарним джерелом основного доходу. Ви обираєте найзручніший час для праці та відпочинку.

робота таксі

Які можливості має водій

Доєднавшись до «Болт», ви керуєте робочим процесом:

  • графіком. Немає вимоги починати й завершувати перевезення за дзвінком. Графік вільний, для виходу на лінію достатньо обрати найзручніший час, наприклад, після роботи чи навчання, у вихідні;
  • навантаженням. Водій сам вирішує, скільки замовлень готовий приймати. Тижневого чи місячного плану немає, все залежить від вашої свободи й готовності заробляти. Дохід зростатиме, якщо ви приймете більше заявок;
  • формою зайнятості. Відсутні вимоги, що ця робота має бути основною. Можна вибрати її для підробітку, аби мати додаткові гроші. Це чудова нагода для тих, хто працює не щодня, або вдома на фрілансі.

Існує кілька дуже простих способів збільшити свій дохід і навіть перетворити його на основний. Найпростіше досягти цього за допомогою пікових коефіцієнтів. Якщо ви берете замовлення у години пік (вранці, коли всі їдуть на роботу, або ввечері) призначується подвійна оплата. Якщо ваш маршрут пролягає через затори, також застосовується особливий тариф.

Для активних, які часто виходять на лінію та приймають багато замовлень, діє система бонусів. Вони нараховуються, якщо ви, наприклад, працювали впродовж місяця чи тижня в різних районах або виконали певну (велику) кількість поїздок.

Також доброзичливі, приємні водії, які допомогли пасажиру з багажем чи якось інакше подбали про його комфорт, отримують чайові. Це повністю власний дохід працівника, з нього не знімається комісія.

таксі Bolt

Як успішно працювати з «Болт»

Щоб отримувати задоволення від роботи та мати стабільний дохід, варто спланувати свій графік. Ви самостійно обираєте години для виходу на лінію, отже, можна коригувати їх як завгодно. Якщо маєте основну роботу, навчаєтеся, не забудьте врахувати це. Не слід намагатися брати замовлення, якщо втомилися. Водій забезпечить повноцінне й безпечне обслуговування тільки в тому разі, коли сам почувається добре.

Найкраще працювати лише в тих районах, які добре знаєте. Вам буде простіше зорієнтуватися на перехрестях і поворотах. Залежно від місця найбільш вигідними є різні години роботи, наприклад, біля вокзалів та аеропортів – вночі, адже в цей час громадський транспорт не працює, пасажири змушені викликати таксі, аби дістатися додому.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини бізнесу | Переглядів: 1028 | Додав: admin | Теги: робота таксі
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ