Сб, 2024-04-27, 06:12


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2021 » Липень » 26 » Піцерія по-домашньому: новий погляд на смачну їжу
10:17
Піцерія по-домашньому: новий погляд на смачну їжу
Інші останні Біографії. Довідки. Рецепти на сайті holosUA.com/

піцерія Традиційний і досі найкращий спосіб приготування піци - вручну. Тому найкраща доставка піци в Черкасах виконує приготування саме таким чином. Є також варіант самостійного приготування улюбленої страви. Без поспіху, в чарівній атмосфері італійської кухні ви можете створювати домашню випічку і радувати нею близьких. Страва готується дуже просто і швидко, а кожна господиня зможе від себе додати кулінарну родзинку, щоб зробити її неповторною.

Переваги домашньої піци

Головною перевагою власноруч приготовленої випічки є абсолютна відповідність вашим смакам. Ви можете вибирати товщину тіста, комбінувати продукти для начинки і викладати їх в тій кількості, яка вам подобається. Як тільки ваша домашня піца буде вийнята з печі, можна відразу приступати до її дегустації. Ви можете бути впевнені в якості продуктів, які використовувалися.

Хоча безперечно, рішення замовити піцу стане кращим варіантом, адже це значна економія часу і сил. Крім того, більшість служб доставки пропонує велике різноманіття піци і навіть надає можливість обрати інші страви з меню (наприклад, салати або напої до основної страви).

Як зробити все правильно?

На приготування вам не знадобиться багато часу. Випікати піцу можна в духовці на деку або в звичайній сковороді. Якщо ви вирішили використовувати духовку, виберіть дріжджове тісто. Попередньо його необхідно витримати протягом 30-40 хвилин в теплому місці і за цей час 1-2 рази осадити. Якщо ви використовуєте сковороду, змастіть її попередньо рослинною олією і посипте стінки борошном. Після цього викладіть тісто, розрівняйте і дайте настоятися 5-7 хвилин.

Щоб надати коржу потрібної форми, досить викласти тісто на деко і розтягнути пальцями до потрібних розмірів. Оптимальна товщина складає не більше 2 см, але ви самі можете вибирати - розкатати корж тонко або товсто. Після формування коржа дайте йому постояти 5-7 хвилин.

Отриманий корж необхідно попередньо спекти до напівготовності. Для цього розігрійте духовку до 220ºС. Якщо тісто розкачати товсто, час запікання становить 15 хвилин, якщо тонко - всього 10. Коли корж трохи сирий всередині, але рум'яний зовні, прийшов час викладати начинку. Використовуйте для цього:

  • м'ясо;

  • рибу;
    копченості;

  • овочі;

  • томатний або вершковий соус.

Посипте все сиром. Хорошим прикладом компонування інгредієнтів стає «Японська» і «Середземноморська» піца.

Повний час запікання становить 30-40 хв при температурі 220 ° С. Коли шар сиру повністю розплавиться, а начинка пропечеться, піцу можна подавати до столу. Її ділять на парну кількість шматочків за допомогою звичайного кухонного або спеціального ножа для піци. Якщо гості вже на порозі і часу на самостійне приготування немає - скористайтесь послугами https://lapiec-pizza.ck.ua/. Так ви отримаєте улюблену страву точно в потрібний час.

піцерія

Секрети приготування

Начинка для домашньої піци ділиться на суху і вологу. Якщо ви використовуєте вологі інгредієнти: томати, фрукти, соуси, необхідний додатковий час на випаровування рідини, щоб корж не вдався сирим. Тому час випікання збільшується на 10 хвилин. Шар сиру повинен бути досить щільним, щоб створювати своєрідну кришку, під якою інгредієнти будуть тушкуватися. Для тонкого коржа кількість начинки повинна бути мінімальною. Якщо ви віддаєте перевагу ситним стравам, зробіть більш товстий корж і сформуйте на ньому бортики.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Біографії. Довідки. Рецепти | Переглядів: 694 | Додав: admin | Теги: піцерія, по-домашньому
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ