Пт, 2024-04-26, 16:45


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Липень » 21 » Плановані провокації проти Тимошенко викрили люди Партії регіонів
17:03
Плановані провокації проти Тимошенко викрили люди Партії регіонів
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Активіст акції " Тимошенкодо відповіді" просить своїх колег відмовитись від участі в цих "заходах", ініційованих Партією регіонів. Хлопець, який представився як Павло Целовальников і додав, що є одним з учасників проекту Партії регіонів "Тимошенко до відповіді", розповів "Українській правді" таке.

"В нашій групі було біля 30 людей, які координувались напряму з офісу Партії регіонів на Липській", - сказав він. - "Учасники групи не обмежувались в фінансуванні, отримуючи 500-1000 гривень на день. Безпосереднім координатором групи від Партії регіонів був Дмитро Олегович Мирошниченко". (Мирошниченко є керівником департаменту регіональної політики партії "ПОРА".) Крім того, за його словами, роботу групи координував також Андрій Клюєв.

- Представник "Пори" відхрещується від провокацій проти Тимошенко

За словами Целовальникова, кожен день група звітувала до офісу Партії регіонів, передаючи фотографії з акцій, фотографії графіки по місту на підтримку судді Родіона Киреєва, який головує на суді в "газовій справі" Тимошенко. Він також продемонстрував низку фотографій та примірники звітів, які подавались до штабу Партії регіонів.

Целовальников додав, що найближчими днями під судом планувалася провокація, що в ній мали брати участь люди, яким попередньо було завдано тілесних ушкоджень для постановочної бійки з народними депутатами БЮТ. "Мала бути бійка, до якої були б долучені депутати БЮТ, щоб в подальшому їх взагалі не пускали до зали суду", - сказав він.

За його словами, вже в п'ятницю під судом мали з'явитись люди з табличками, на яких намальовано депутатів від БЮТ Власенка, Суслова, Турчинова, Бондаренка та інших з написами "Шестірки Юлії Тимошенко" (українською мовою було б "шістки" - ред.). Одна з учасниць групи мала бути перевдягнена в Юлію Тимошенко.

За словами Целовальникова, він звернувся до своїх друзів, які є помічниками депутата Юрія Гримчака, з тим щоб за допомогою преси закликати своїх колишніх колег відмовитися від участі в акції "Тимошенко - до відповіді". Целовальников пояснив, що він вирішив виступити з таким закликом через те, що планувалися бійки.

Представник "Пори" відхрещується від провокацій проти Тимошенко

Керівник департаменту регіональної політики партії "ПОРА" Дмитро Мирошниченко заперечує свою причетність до акції "Тимошенко - до відповіді". Про це він заявив у коментарі "Українській правді" у четвер: "Про акції, які зараз відбуваються, я знаю не більше, ніж інші".

"Як я розумію, є людина, що має таке ж ім'я або прізвище, як у мене", - сказав він. - "Може, десь відбувся якийсь системний збій або помилочка, і от мене прив'язали. Це моє припущення".

"Я абсолютно ні до яких акцій зараз не відношуся. Я зараз займаюся просто бізнесом - деревообробкою. У цей момент я в Івано-Франківську", - додав він. У той же час Мирошниченко підтвердив, що знає організаторів акції "Тимошенко - до відповіді".

"Я людей цих знаю понад рік - що Рому ( Федчука- активіста "податкового Майдану"), що Пашу (Целовальникова) - десь понад рік. Ми колись брали участь в інших спільних акціях. Але я не можу зрозуміти, навіщо вони тепер розповідають про те, що були якісь відносини з ними", - сказав він.

Мирошниченко нагадав, що раніше на Facebook у бютівця Віктора Уколова, "з'явилася якась фотографія якоїсь людини". "Під фото підпис, що це я. Потім Уколов його чомусь видалив. Я просто не можу зрозуміти, кому це потрібно", - сказав Мирошниченко.

Як ми повідомляли, народний депутат України Юрій Гримчак 14 липня заявляв, що на одне з наступних судових засідань у справі колишнього прем’єр-міністра Тимошенко влада планує провокації, щоб видалити з зали Печерського районного суду Києва всіх народних депутатів від опозиції.

"За тими даними, які ми на сьогодні маємо, отими молодиками в чорних футболках, які бігають біля суду, планується провокація. Перед ними поставлене завдання почати бійку з депутатами від опозиції або в залі суду, або на вулиці. За задумом провокаторів, після бійки в лікарню має бути доставлено кілька хлопців із начебто тяжкими побоями, і це буде використано судом як привід не допускати депутатів від Блоку Юлії Тимошенко та інших опозиційних партій до зали суду", - стверджує Гримчак.

За словами депутата, групою провокаторів у чорних футболках керує влада, а до зали суду їх пропускає міліція за особистою вказівкою одного з заступників міністра внутрішніх справ. Гримчак також нагадав, що саме цих людей заводили до зали засідань Печерського районного суду вночі, коли суд було зачинено.

"Ми закликаємо молодих людей не дозволити використати себе у провокаціях, не чинити беззаконня, оскільки за подібні дії настає відповідальність. Влада ж зі свого боку вас використає і забуде. Сподіваємось, оприлюднення інформація про намір спровокувати бійку із народними депутатами зупинить цей запланований злочин. Хочу наголосити: використовувати молодих хлопців як гарматне м’ясо - цинічно і неприпустимо. Такий крок лише ще більше дискредитує владу, суд і загалом країну", - наголосив депутат.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 855 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ