Пт, 2024-03-29, 11:14


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Грудень » 7 » Побита жертва Кіркорова відмовилася піти на мирову з поп-королем, а він називає все піаром
20:25
Побита жертва Кіркорова відмовилася піти на мирову з поп-королем, а він називає все піаром
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

Режисер церемонії "Золотий грамофон" Марина Яблокова, що звинуватила Філіпа Кіркорова в побитті, відмовилась укласти мирову угоду зі співаком. Про це повідомив адвокат Сергій Жорін, що представляє інтереси Яблокової, передає РИА "Новости".

"Я мав зустріч з представниками Кіркорова, які запропонували укласти мирову угоду, визнавши те, що Кіркоров справді побив Яблокову. Кіркоров через своїх представників висловив готовність вибачитися і компенсувати моральну й матеріальну шкоду", - сказав Жорін.

За його словами, Яблокова відмовилася від пропозиції про перемир’я.

"Ми будемо домагатися порушення кримінальної справи, якщо ж нам у цьому відмовить міліція, ми звернемося до суду із приватним звинуваченням", - заявив адвокат.

Раніше Жорін повідомляв, що "ми обговорюємо з представниками Кіркорова можливість укладення мирової угоди".

Крім того, раніше представники Кіркорова спростовували інформацію про те, що він жорстоко побив Яблокову.

"Це непорозуміння, і це неправда, ніякого побиття не було, - заявила адвокат Кіркорова Тетяна Акімцева. - Упевнена, що найближчим часом це непорозуміння буде залагоджено, можливо, сама Яблокова й зробить офіційну заяву".

Сам Філіп Кіркоров також заперечує, що інцидент мав місце. В інтерв'ю "Російській службі новин" співак заявив, що ця справа не має до нього жодного стосунку, а дівчина просто хоче пропіаритися.

"Я збентежений потоком інформації, який сьогодні зранку був в Інтернеті. Чесно кажучи, я сам тільки що прилетів із Санкт-Петербурга, і все це для мене стало повною несподіванкою. Я не знайомий з такою людиною, я не розумію, про що йдеться, і зараз я відмовляюся щось коментувати доти, доки сам не розберуся в цій ситуації. Єдине, що я прошу, - це не робити раптових висновків, що ґрунтуються поки що тільки на розмовах", - сказав Кіркоров.

"Я нікого за волосся не тягав і нікого ногами не бив. Це абсолютна неправда й неправда. Більше я нічого говорити не буду доти, доки сам не розберуся в цій ситуації. Мені потрібен час, щоб усе зрозуміти", - пояснив співак, додавши, що не хоче робити передчасних висновків.

Кіркоров нагадав, що його постійно "наздоганяють" неправдоподібні обвинувачення. "Ярлик дуже легко повісити. Мені, звичайно, не звикати - за моє життя це далеко не перший випадок, коли мене в чомусь незаслужено звинувачують. І чутки ходять дуже довго, і, незважаючи на те, що це не так, нічого зробити я із цим не можу, на жаль. Зрештою, приклад світового шоу-бізнесу показує, що я далеко не єдиний, хто потрапляє в такі необґрунтовані ситуації", - сказав він.

На закінчення співак повідомив, що планує зробити заяву з приводу звинувачень у середу.

Валерій Меладзе, довідавшись про вчинок Кіркорова, відмовився записувати з ним спільну пісню для "Новорічного вогника" Першого каналу, повідомляє Life News. Тріо Меладзе-Кіркоров-Бєлан мало записати спільну композицію, яка була намічена на вихід в ефір відразу після бою курантів.

Нагадаємо, що конфлікт між Яблоковою та Кіркоровим стався 6 грудня 2010 року на репетиції в Кремлівському палаці перед виступом співака на "Золотому грамофоні-2010".

Яблокова стверджує, що співака розлютив спрямований йому в обличчя промінь прожектора, через що він почав ображати її. Жінка зробила Кіркорову зауваження, після чого він ударив її по обличчю і став бити на очах у багатьох зірок шоу-бізнесу.

Жінка написала заяву в міліцію з проханням порушити кримінальну справу проти Кіркорова. Працівники Московського карного розшуку вже почали перевірку за заявою Яблокової.

Кіркоров регулярно потрапляє в скандальні ситуації й часто з'ясовує стосунки із жінками через суд. Найвідоміші епізоди - його позов з дівчатами-адміністраторами, що зламали його електронну пошту й аккаунт на "Однокласниках". Ще більш запам'яталася його нецензурна лайка на адресу ростовської журналістки Ірини Ароян. У 2004 році суд визнав співака винним в образі й ухвалив виплатити дівчині 60 тисяч рублів.

Крім того, у 2007 році після першої репетиції, яка проходила на сцені міжнародного конкурсу Євробачення-2007 у Фінляндії, Кіркоров не зміг стримати емоцій і в прес-центрі привселюдно ударив главу бєларуської делегації Юрія Азаренка. Причиною конфлікту між Кіркоровим і Азаренком став робочий момент.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 1232 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ