Чт, 2024-04-25, 21:09


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Жовтень » 2 » Починають відчувати наслідки "дизельного скандалу" співробітники Volkswagen, пишуть ЗМІ
11:13
Починають відчувати наслідки "дизельного скандалу" співробітники Volkswagen, пишуть ЗМІ
Інші останні Новини економіки на сайті holosUA.com/

Персонал Volkswagen AG, що нараховує 600 тис. осіб по всьому світу, вже відчуває наслідки масштабного "дизельного скандалу", так як автомобілебудівний концерн почав скорочувати витрати в очікуванні штрафів, відкликання автомобілів з ринку і падіння продажів, передає "Інтерфакс-Україна" з посиланням на агентство Bloomberg.

У четвер Volkswagen оголосив про зниження обсягів виробництва на одному з найбільших заводів з випуску двигунів, який розташований в Зальцгіттері, і призупинення найму нових співробітників у Німеччині до кінця поточного року. Крім того, низці тимчасових співробітників повідомили, що їхні контракти не буде продовжено.

За словами представника Volkswagen Крістофа Адомата, на заводі в Зальцгіттері скасовано одну додаткову зміну на тиждень. У загальній складності на підприємстві працюють 7 тис. Осіб, воно випускає 1,58 млн двигунів на рік для самих різних автомобілів - від суперкарів Bugatti до мас-маркету Volkswagen.

Аналітики очікують додаткових заходів зниження витрат. Минулого тижня голова виробничої ради Volkswagen Бернд Остерлох заявив, що компанія зробить все можливе для підвищення ефективності та вивільнення мільярдів євро, не вдаючись до скорочень робочих місць.

Компанія вже виділила 6,5 млрд євро ($7,25 млрд)) на ремонт і відкликання автомобілів в США. При цьому штрафи в США, за оцінками аналітиків Sanford C. Bernstein, можуть досягти $7,4 млрд.

Volkswagen має у розпорядженні істотні ліквідні засоби - 21,5 млрд євро на кінець червня, а після цього концерн виручив близько 3,4 млрд євро, продавши пакет акцій колишнього партнера Suzuki Motor Corp.

Німецький автовиробник став об'єктом численних розслідувань у різних регіонах світу на тлі "дизельного скандалу". Початок поклали США, проте за ними вже послідували Німеччина і Франція, країни Північної Європи, Південна Корея, Індія, Японія та інші країни.

Volkswagen зізнався у використанні програмних методів, що дозволяють визначити, що машина працює в тестовому режимі, і перевести двигун на максимально екологічні параметри роботи. При цьому в звичайному режимі обсяг викидів окису азоту в 40 разів перевищують максимально допустимі в США показники по викидах оксидів азоту, вимоги за якими жорсткіше європейських. У концерні повідомили, що подібна програма була встановлена ​​на 11 млн автомобілях, проданих по всьому світу.

Дії Volkswagen поставили під загрозу довіру споживачів до всього автопрому, заявив у четвер голова Японської асоціації автовиробників (Japan Automobile Manufacturers Association, JAMA) Фуміхіко Іке.

"Мені важко зрозуміти, як це сталося, і я розчарований тим, що вони зробили", - сказав Іке, який також очолює раду директорів Honda Motor Co. Він додав, що виражає власну думку.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини економіки | Переглядів: 810 | Додав: adminA | Теги: співробітники Volkswagen, наслідки дизельного скандалу, ЗМІ
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ