Чт, 2024-03-28, 15:46


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Жовтень » 28. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.

 

Каждый год с наступлением холодов, мамы на детских площадках и интернет-форумах обсуждают животрепещущий вопрос: как и во что одеть малыша, чтобы зимой было тепло, удобно и красиво?


 

Наступает лето, а это значит, что многие люди начинают задумываться, как же разнообразить свой отпуск, выходные или же просто свободное время после работы.

Останні Новини України | Додав: admin | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2015-10-28| Коментарі (0)

 

 

Експерти видавництва Lonely Planet, що спеціалізується на випуску путівників, склали рейтинг головних туристичних напрямків 2016 року.


 

Після виходу компанії Shell з проекту українська влада хоче залучити нового інвестора до роботи на одному з найбільших газових родовищ у Європі. Площа Юзівської ділянки становить майже 8 000 км кв, а прогнозні запаси газу оцінюються в 4,1 трлн кубометрів.


 

Японський автомобільний концерн Toyota планує поетапну відмову від двигунів внутрішнього згоряння. Чільні представники Toyota Motor Corporation представили своє бачення розвитку компанії.


 

Україна веде переговори про постачання ядерного палива з Казахстану та Австралії. Про це повідомив міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин.


 

Самые большие расходы сетевой горячей воды приходятся на параллельную схему включения водогрейных агрегатов. Но иногда подключение проводится по последовательной схеме.


 

Как большинство из нас заметило, пирсинг до сих пор не выходит из моды. Сейчас сделать прокол можно любой части тела. От вас требуется всего лишь не струсить и конечно большое желание.


 

Знаменитый певец Майкл Джексон в третий раз подряд занял первое место в рейтинге журнала Forbes умерших знаменитостей, продолжающих получать миллионные доходы и после смерти.


 

 

В Україні що далі то більше дорожчає газ для заправки автомобілів (LPG). З початку жовтня він виріс в ціні більш ніж на 25% - з 7,9-8 до 10-10,2 грн/л.


 

Президент України Петро Порошенко сьогодні, 28 жовтня, привітав співвітчизників із 71-ю річницею звільнення української землі від нацистів. Про це йдеться у зверненні глави держави до громадян.

Останні Новини України | Додав: adminA | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2015-10-28| Коментарі (0)

 

В Україні заборонили демонструвати серіал "Бригада". Про це повідомляє Державне агентство України з питань кіно на підставі рішення Експертної комісії з питань поширення і демонстрації фільмів при Держкіно.


 

Отправляя в командировку, семинар, курсы на несколько дней компания, организация/учреждения обязаны оплатить вам командировочные расходы, в которые входят оплата за ночлег, дорога.


 

Ситуація в зоні проведення АТО залишається стабільною. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО в Facebook. "Військові докладають усіх зусиль задля відновлення інфраструктури Донбасу.

Останні Новини України | Додав: adminA | Опубліковано на: Голос UA на РФ 2015-10-28| Коментарі (0)

 

 

Офіційний курс валют на 28 жовтня, встановлений Національним банком України. Долар та російський рубль подешевшали, євро подорожчав.