Ср, 2024-04-24, 00:41


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Липень » 1 » Подробиці оргій Берлусконі: для нього влаштовували лесбійські ігри
08:03
Подробиці оргій Берлусконі: для нього влаштовували лесбійські ігри
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Італійська прокуратура зібрала новий масив матеріалів про оргії, які влаштовував прем'єр-міністр республіки Сильвіо Берлусконі, і збирається передати до суду справу щодо його спільників. Фігурантами справи стали Ніколь Мінетті, Еміліо Феде і Леле Мору, пише газета La Stampa. Як зрозуміло зі свідчень свідків, голову уряду Італії під час вечірок "бунга-бунга" розважали десятки жінок, які не соромилися заради нього влаштовувати лесбійські ігри.

Прокуратура в рамках розслідування щодо трьох обвинувачених "зібрала масу сильних, серйозних і конкретних доказів" для процесу, який "не ґрунтуватиметься лише на сумнівних свідченнях синьйори Каріми Махруг", пообіцяв прокурор Антоніо Сандждермано.

Правоохоронні органи вже встановили, що Ніколь Мінетті, одна з найближчих помічниць Берлусконі, тележурналіст Еміліо Феде та імпресаріо Леле Мору щонайменше знали про те, що відбувається на віллі Берлусконі в Аркорі, розповідає InoPressa.

Їм було відомо також про те, що марокканка Каріма Махруг на прізвисько Рубі, яка нелегально проживає в Італії, з якою Берлусконі перебував в інтимному зв'язку, на той час була неповнолітньою. Саме це і є основним предметом звинувачення, висунутого прем'єр-міністрові: у Італії не заборонена сама проституція, але тільки за умови, що ці послуги надає особа, яка досягла повноліття. Секс за гроші з особою, якій ще не виповнилося 18, є кримінально караним діянням.

За даними слідства, Мінетті, Феде і Мору не просто знали про оргії, а й організовували постачання жінок прем'єр-міністрові. На одному з попередніх судових слухань навіть прозвучало слово "бордель". Всього цих жінок налічили 33, з них 32 повнолітні, 33-та ж - 17-річна Каріма Махруг.

Рубі вирішила не виступати як потерпіла сторона: вона заперечує, що займалася сексом з Берлусконі, визнаючи, що отримувала від нього гроші, але лише як безкорисливу допомогу. Але прокурори вважають її сексуальний зв'язок з Берлусконі повністю доведеним. Рубі, зокрема, розповіла про лесбійський поцілунок з однією з учасниць оргій, тоді як слідству відомо від багатьох незалежних джерел, що за такими дійством з цікавістю спостерігав Берлусконі.

За даними італійської прокуратури, прем'єр користувався послугами Рубі щонайменше 13 разів.

Берлусконі неодноразово притягували до суду за звинуваченнями у приховуванні доходів і хабарництві, але завдяки своїм адвокатам той завжди уникав відповідальності. В даний час політик є фігурантом кількох судових процесів. Так, його звинувачують в сексуальному зв'язку з неповнолітньою танцівницею з Марокко Рубі та спробі приховати цей факт. Прем'єр-міністр звинувачення на свою адресу категорично відкидає.

Раніше на світ випливали записи та фотографії, які зображували численних учасниць оргій, що проходили в резиденціях прем'єр-міністра, але сам Берлусконі в них не фігурував.

Також нещодавно Берлусконі запідозрили у зв'язку зі ще однією неповнолітньою - Іріс Берарді. Згідно з даними міланської прокуратури, Берарді відома поліції як повія. Вона відвідала щонайменше одну з вечірок Берлусконі, коли їй було ще 17 років.

А трохи раніше з'явилася інформація, що Берлусконі утримував щонайменше 14 гламурних молодих жінок у квартирах в престижному житловому комплексі "Мілано Дуе" поблизу Мілана. А ще на початку травня 2009 року в італійських ЗМІ спалахнув гучний скандал, пов'язаний з тим, що Берлусконі побував на святкуванні 18-ліття неаполітанки Ноемі Летиції. Дівчина повідомила журналістів, що часто бачиться з Берлусконі, відвідуючи його в Римі та Мілані.

Слідство у справах Берлусконі поновилося після того, як у січні цього року Конституційний суд Італії фактично позбавив прем'єра недоторканності.

Посаду прем'єр-міністра Італії Берлусконі обіймає з травня 2008 року. До цього він двічі був головою уряду: у 1994 році і в 2001-2006 роках.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1042 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ