Ср, 2024-04-24, 06:58


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Липень » 5 » Потоп у Харкові: дощі затопили метро, загинула жінка. ВІДЕО
10:10
Потоп у Харкові: дощі затопили метро, загинула жінка. ВІДЕО
Інші останні Катастрофи та природні катаклізми на сайті holosUA.com/

4 липня у другій половині дня в південній частині Харкова і його передмісті пройшов сильний дощ із грозою, випав великий град. У результаті стихії затопило декілька вулиць і проспектів.

Десятки дерев, які повалило вітром, впали на проїжджі частини вулиць, порвавши електролінії і паралізувавши рух транспорту. Деякий час у місті на окремих маршрутах не ходили трамваї і тролейбуси.

Найбільше постраждала південна частина міста. Так, на Московському проспекті - ключовій і найдовшій магістралі Харкова - рівень води сягав номерних знаків автомобілів.

Кінцеві станції Салтівської лінії харківського метрополітену затопило літнім дощем. Як повідомляє "Харьков. Комментарии", відео, на якому відображені потоки води в метро, виклали на популярному сайті харків'яни.

У Харківській області під час сильної грози та шквального вітру кам'яною стіною привалило жінку. Трагедія сталася в селі Безлюдівка Харківського району, повідомив УНІАН помічник начальника Головного управління МНС України в Харківській області Ігор Лупандін.

За його словами, жінка шукала порятунку від стихії на території дитсадка і сховалася за кам'яною стіною. У цей час шквалом завалило дерево. Воно впало на стіну і привалило жінку, яка загинула на місці.

А на Вінниччині з переохолодженням госпіталізовано жителя с. Воєводчинці Могилів-Подільського району. Чоловіка знайшли 2 липня у лісосмузі. Його доставили в реанімаційне відділення районної лікарні з діагнозом "загальне переохолодження". Стан потерпілого тяжкий. Причини події з'ясовуються, повідомляє прес-служба УМНС у Вінницькій області.

Нагадаємо, що минулого тижня в Україні лютував циклон.

Так, у Києві, як повідомлялося раніше, в результаті сильних дощів затопило будинки, підземні переходи, маршрути і "Меморіал пам'яті жертв Голодомору", біля Верховної Ради провалився ґрунт. Підтопило перехід на станції метро "Позняки" і вестибюль метро "Героїв Дніпра", заливало і житлові будинки. За інформацією комунальників, в середньому було близько 40-50 звернень у зв'язку з протіканням дахів.

Тим часом в Одесі внаслідок сильного вітру впало більш як 500 дерев. За словами очевидців, щонайменше у двох місцях дерева впали на трамвайні дроти, через що рух трамваїв було перекрито; зареєстровано не менш ніж 5 випадків перекриття автомобільного руху деревом, що впало на проїжджу частину. Крім того, в результаті падіння дерева загинула літня жінка.

Складна ситуація і в Черкасах. Там вода не встигає зливатися водостоками, в окремих районах міста паралізовано рух автотранспорту. У мерії може бути ухвалено рішення про оголошення в Черкасах надзвичайної ситуації. Також стало відомо, що Державна автоінспекція в Черкаській області 29 червня обмежила рух мостом через Дніпро в Черкасах через те, що дамбу частково розмила дощова вода.

У Луганську проливні дощі і сильний вітер повалили дерева, затопили вулиці, викликали перебої зі світлом і зв'язком. 29 червня на Луганщині під час футбольного матчу блискавка вбила футболіста, ще 7 постраждали.

Раніше також повідомлялося, що через дощі і сильні пориви вітру в 9 областях країни було знеструмлено 154 населених пункти.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Катастрофи та природні катаклізми | Переглядів: 1350 | Додав: admin | Теги: затопили метро, дощі, Потоп у Харкові
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ