Пт, 2024-04-26, 16:13


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Лютий » 22 » Прем'єр-міністра Великої Британії звинувачують у залякуванні підлеглих
11:09
Прем'єр-міністра Великої Британії звинувачують у залякуванні підлеглих
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/


Британський прем'єр-міністр Гордон Браун виявився у центрі скандалу, викликаного звинуваченнями в тому, що він залякує своїх підлеглих, повідомляє Бі-Бі-Сі.
Минулої неділі газета Observer опублікувала уривки з книги свого головного політичного оглядача Ендрю Ронслі, в яких описується, як Браун у нападі гніву хапав своїх співробітників за лацкани, відштовхував їх убік і кричав на них. У книзі The End of the Party (що можна перекласти як і "Кінець партії", і "Кінець вечірки") Ронслі стверджує, що поведінка Гордона Брауна викликала занепокоєння секретаря кабінету міністрів сера Гуса О'Доннелла.

Канцелярія британського прем'єра назвала ці повідомлення "жахливими звинуваченнями, геть позбавленими підстав". Проте після публікації в Observer ця історія отримала несподіване продовження. Британська добродійна організація, яка допомагає жертвам залякування, повідомила про те, що останнього часу до неї по допомогу звернулося кілька співробітників з секретаріату Гордона Брауна.

"Деякі співробітники Гордона Брауна просто надіслали нам інформацію. Інші зателефонували нам, і я мала з ними особисті бесіди", - сказала виконавчий директор "Загальнонаціональної гарячої лінії допомоги жертвам залякування" Крістін Пратт.

"Ми не кажемо, що Гордон Браун - хам. Ми просто оприлюднюємо той факт, що у деяких співробітників, які працюють безпосередньо з Гордоном Брауном, були причини для незадоволення, і вони подзвонили в нашу організацію", - пояснила Пратт. Один зі співробітників канцелярії прем'єр-міністра, про котрих іде мова, за інформацією ЗМІ, був вимушений узяти тривалу відпустку через пережитий стрес.

Багато членів британського кабінету вже встали на захист Гордона Брауна. Так, міністр внутрішніх справ Алан Джонсон сказав, що за 17 років роботи з Брауном жодного разу не чув, щоб той підвищив голос, а звинувачення, які містяться у книзі The End of the Party, Джонсон пояснив тим, що Ронслі конче потрібно "викликати сенсацію, аби продати свою книгу".

У свою чергу, один із найвпливовіших політиків в керівництві лейбористської партії, міністр у справах бізнесу Пітер Мандельсон назвав Брауна "дуже вимогливою людиною". "Я б не сказав, що він залякує людей. Він просто дуже вимогливий до людей. Але перш за все він вимогливий щодо себе", - зазначив Мандельсон.

Сам Гордон Браун в інтерв'ю британському телеканалу Channel 4 сказав, що він "ніколи нікого не вдарив за все своє життя". "Звичайно, я серджуся, але в першу чергу на себе, і коли це трапляється, я можу, скажімо, шпурнути на підлогу газети, - зізнався Браун. - Але нашій країні потрібна людина, яка здатна повести її вперед, яка не дасть їй топтатися на місці, і кожен ранок я встаю з рішучістю зробити все для моєї країни".

Тим часом опитування громадської думки показують, що напередодні парламентських виборів лейбористи, до яких належить Браун, як і раніше, відстають від консерваторів. Розрив зараз становить в середньому шість відсотків.

Торік прем'єр-міністр Британії опинився замішаним у скандал з неправомірними витратами депутатів з бюджетних коштів. Парламентарі купували коштом держави іжу для собак і будиночки для качок, ремонтували будинки собі й своїм рідним - витрачали гроші на те, що не має жодного стосунку до їхньої професійної діяльності. Зокрема, Гордон Браун витратив 12 тис фунтів (близько 150 тис грн) на послуги прибиральниці.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1112 | Додав: Olena_Mazur
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ