Сб, 2024-04-27, 01:28


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Грудень » 15 » Приголомшливе відео нападу на банк у Донецьку. ВІДЕО
22:05
Приголомшливе відео нападу на банк у Донецьку. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Міліція підозрює злочинців, які пограбували 12 грудня донецьке відділення банку Credit Agricole, у вчиненні ще п'яти подібних нападів у Донецьку в 2009-2011 роках. Про це сьогодні, 15 грудня, журналістам у Донецьку заявив перший заступник начальника Донецького міського управління міліції Сергій Ласкавий.

"Це шостий напад на території Донецька з 2009 року. Вони всі залишаються нерозкритими, особистості злочинців не встановлені. Ми припускаємо, що це одні й ті ж злочинці, за фактом використання одного і того ж знаряддя злочину, про що свідчать висновки експертиз, які досліджували вилучені на місці події гільзи", - сказав він, повідомляють "Українські новини".

Ласкавий пояснив, що при пограбуваннях використовувався автомат Калашникова калібру 76 мм для придушення волі як працівників відділення банку, так і відвідувачів.

"На місці події ми вилучили 11 гільз. Здійснювали постріли в підлогу, подали команду "лежати". Підлога цього відділення була покрита кахельною плиткою. Рикошетом були поранені три відвідувачі банку. Їх прооперовано, в даний час стан їхнього здоров'я стабільний", - уточнив він обставини останнього пограбування.

При цьому Ласкавий повідомив, що крім шести розбійних нападів у Донецьку, цей автомат більше ніде не використовувався. Під час попередніх нападів люди не постраждали.

У 2009 році злочинці скоїли два нальоти, викравши з обох відділень в цілому 1,2 млн гривень: 11 листопада на відділення банку "Фінанси і кредит" за адресою Університетська, 70 в Київському районі, в цей же день, через 15 хвилин, - на відділення Правекс-банку по проспекту Панфілова, 1.

У 2010 році також було скоєно два розбійних напади: 14 квітня - на відділення Правекс-банку на вул. Артема, 173, викрадено близько 150 тис гривень, 24 листопада - на пункт обміну валют по вул. Постишева, 80, викрадено близько 70 тис гривень.

У 2011 році розбійники напали на 2 відділення банку Credit Agricole: 6 вересня - по вул. Артема, 173а, викрадено близько 50 тис гривень, 12 грудня - по бульвару Шевченка, 86, викрадено близько 1,5 млн гривень у перерахунку в національну валюту.

Обличчя злочинців завжди закриті: вони використовують респіратори або маски, медичні або з вирізами для очей.

"Прикмети одного з них - середньостатистичні, під них можуть підійти і я, і велика частина жителів міста. Зріст 175-178 см, трохи спортивної статури, на вигляд вік становить приблизно 25-35 років. Другий кардинально відрізняється, це той, що озброєний автоматом. На вигляд 30-40 років, зріст близько 190 см, великої, масивної, огрядної статури", - повідомив Ласкавий. Також другий злочинець має чітко видимий дефект ходи, кульгає на праву ногу.

Як повідомлялося, три людини було поранено 12 грудня близько 14.40 під час збройного пограбування двома невідомими в масках відділення банку Credit Agricole в Донецьку на бульварі Шевченка, 86.

Помер один з потерпілих під час пограбування банку в Донецьку

Пізніше стало відомо, що в Донецькій обласній лікарні помер один з поранених під час пограбування відділення банку 12 грудня. Як повідомили в прес-службі Донецької облдержадміністрації, факт смерті потерпілого підтвердив облздороввідділ. У той же час в прес-службі не уточнили, хто з двох постраждалих, які лежали в обласній травматології, помер, передає "Інтерфакс-Україна".

Після пограбування, в якій постраждали троє людей, двох було госпіталізовано. Один з них - 46-річний донеччанин з легким пораненням стегна, другий - 36-річний бульдозерист з міста Старобешеве був доставлений в лікарню у важкому стані. Йому поставили діагноз "важкий осколковий перелом лівого стегна на межі середньої та нижньої третини з пошкодженням стегнової артерії, вени, сідничного нерва і размозженням м'язового масиву стегна". 36-річного потерпілого оперували 6 годин і витягли з його тіла дві кулі калібру 7,62.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1012 | Додав: adminA | Теги: пограбували банк, Донецьк
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ