Чт, 2024-04-25, 00:44


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Жовтень » 25 » Пухнаста і ласкава Geely LC
12:14
Пухнаста і ласкава Geely LC
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

З кожним роком кількість водіїв на дорогах збільшується. Будь-яка людина веде в наші дні досить активний спосіб життя, а тому необхідність у своєму власному засобі пересування збільшується. Для водія машина стає членом сім'ї, про який піклуються, люблять, приділяють увагу, доглядаючи за нею. Велика кількість водіїв звикаючи до такої зручності не можуть розлучитися зі своїм автомобілем. Відправляючи в сервіс на ремонт, вони не знають що їм робити, людині здається що вона усюди спізнюється і часу зовсім немає. Бажання ходити пішки зовсім пропало. До свого помічника в роботі і в сім'ї, водій ставитися з повагою. Саме тому, якщо ви також ставитеся до таких автолюбителям, тоді радимо не забувати, що ви завжди зможете придбати собі запчастини онлайн і самостійно поміняти їх. Приміром, вигідно запчастини на Джилі можна придбати через Інтернет, просто перейшовши за посиланням http://asiacentr.com.ua/ua/section_geely/.

У той же час існує думка, що жінки погано водять, водії жіночої статі так само дбайливо ставляться до авто. І всіляко намагаються перетворити його, зробити акцент на те що все таки ця машинка жіноча. Способів багато - рожеві подушечки, наклеєчки на машинку. Китайські виробники постаралися догодити з дизайном жінкам, створивши модель Geely LC. Цей автомобіль називають ще Panda. Така назва доречно, адже якщо подивитися на автомобіль, він дійсно нагадує цього звірка. Так як кожна жінка не байдужа до м'яких іграшок, - покупка Geely LC, буде їй в радість.

Машина не велика але маневрена, в основному призначена для поїздок в місті. Зовні виглядає дуже мило, порадує і різноманітність яскравих кольорів. Як і зовні так і всередині машина дуже цікава. Водій відчуватиме комфорт та легкість управління. Поки що коробка передач механічна, але виробники працюють над тим, щоб в швидше така ж модель вийшла з коробкою автомат.

Не дивлячись на те, що машина маленька, вона і вдосконалена - для вашої безпеки, подушки безпеки спереду і з боків. Машина пройшла краш тести, і фахівці переконалися в тому, що вона досить безпечна для всіх пасажирів.

Ще один плюс в тому, що Geely LC не велика, парковка не завдасть вам клопоту. Так що пересуваючись містом ви будете почувати себе досить впевнено.

Любителькам виїхати за місто рекомендуємо Geely LC Cross. Відмінності в тому, що вона має додаткові опції, які дозволяють виїхати за місто - багажники хоч і однаково місткі, але у версії Cross доступ до багажника зручніше.

Чудовий настрій дарують поїздки в Geely LC, і навіть якщо просто поглянути на автомобіль, проходячи повз, не можливо не посміхнутися, відчувши привітність і тепло Panda.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 922 | Додав: admin | Теги: Джилі, запчастини
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ