Чт, 2024-03-28, 13:24


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Грудень » 29 » Рада після виборів-2012 забере у Януковича Кабмін і відвоює ГТС
12:18
Рада після виборів-2012 забере у Януковича Кабмін і відвоює ГТС
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Лідер партії "Фронт Змін" Арсеній Яценюк заявляє, що в разі підписання угоди про газотранспортний консорціум з Росією, новий склад Верховної Ради України розірве цей договір, повідомляє ТВі.

"Якщо Україна підпише з Росією газотранспортний консорціум, то він проіснує рівно до того часу, як буде сформована нова Верховна Рада. Ми розірвемо двосторонню угоду з нашими російськими партнерами про газотранспортний консорціум, і тут дискусії не буде ніякої", - сказав Яценюк.

За його словами, таким чином Україна буде повертати в свою власність свої національні активи.

При цьому лідер "Фронту Змін" обіцяє не претендувати на посаду прем'єра при Януковичі. "З рук президента Януковича я не прийму жодної посади", - заявив Арсеній Яценюк.

За його словами, опозиція розраховує після виборів отримати більшість у парламенті і сформувати свій уряд: "Якщо все буде так, як ми зараз домовляємося в опозиційному таборі, то, з Божою допомогою, ми отримаємо більшість. Якщо ми отримаємо більшість, президент Віктор Янукович назавжди втратить можливість призначати свого прем'єр-міністра і свій склад уряду", - сказав Яценюк.

"Більшість повинна призначити свого прем'єр-міністра. Ми готові до того, щоб сформувати більшість у Верховній Раді і забрати у Віктора Януковича уряд", - додав він.

Як відомо, Україна безуспішно добивається зниження вартості російського газу. Результатів переговорів поки що немає, проте глава "Газпрому" Олексій Міллер раніше заявив, що після Нового року можливе подписання додаткової угоди до чинних газових контрактів.

За даними ЗМІ, текст нової газової угоди містить домовленість про створення газотранспортного консорціуму.

Тимошенко та Луценко мають право на помсту, вважає Яценюк

Коментуючи листа Юлії Тимошенко з СІЗО, в якому вона закликала опозицію об’єднатися навколо нейтральної партії та морального авторитета рівня Ліни Костенко, Яценюк зазначив:

"Чи піде моральний авторитет очолювати список політичних партій? Не піде ніколи, тому що він саме тому і є моральним авторитетом. Він своєю позицією і діяльністю несе свою ідею".

Крім того, на думку Яценюка, у випадку виходу Юлії Тимошенко на волю, вона мала би помститися своїм кривдникам.

"І Тимошенко, і Луценко мають моральне право на помсту. У політиці помста - не найкраща річ, але в житті вона є. Для політика важливо не керуватися помстою, але вони (влада) зробили все, щоб ті мали право на помсту".

Нагадаємо, екс-прем'єр Юлія Тимошенко написала з Лук'янівського СІЗО листа, де спростувала чутки про розкол у партії "Батьківщина" та закликала всі політичні сили до об'єднання.

Тимошенко також відзначила, що об'єднану опозицію має очолити особистість рівня письменниці Ліни Костенко.

Коментуючи листа Юлії Тимошенко щодо об'єднання опозиції в єдиний виборчий список під головуванням у цьому списку високоморальної та патріотичної людини рівня Ліни Костенко, український письменник Андрій Курков зазначив, що будь-який високоморальний авторитет, яких в Україні не так багато, навряд чи погодиться очолити список об'єднаної української опозиції.

Лідер "Фронту Змін" розповів, хто його фінансує

Лідер "Фронту Змін" Арсеній Яценюк заявляє, що діяльність його партії фінансує приблизно 28 бізнесменів.

"Там близько 27-28 осіб. Це представники нашої партії. У нас є багато представників середнього бізнесу, малого бізнесу. Є й великий", - сказав Яценюк.

"Наприклад, в Одесі - це завод "Стальканат". Члени партії допомагають, безпосередньо фінансують. І там кожен місяць - міліцейське шоу. То арештовують, то закривають завод, то приїжджають з обшуками", - додав він.

На запитання, чи обіцяв він людям, які його фінансують, місця у виборчому списку, Яценюк відповів:

"Ви не можете нічого обіцяти людям. Як ти пообіцяєш місце в списку? Треба ж його ще отримати, і не завдяки грошам, а завдяки тому, що в тебе є політична позиція".

На запитання, чи будуть ці люди балотуватися у мажоритарних округах, Яценюк сказав: "Вони можуть взагалі нікуди не піти".

Нагадаємо, що в жовтні лідер партії Арсеній Яценюк розповів, що членських внесків партії "Фронт Змін" вистачає лише на утримання офісу та видання партійної газети, решту коштів на центральний рахунок партії перераховують партійці, які мають бізнес.

Акцію "Фронту Змін" 3 грудня не розігнали, тому що так стали зірки

Лідер "Фронту Змін" Арсеній Яценюк заперечує, що його акції протесту не розганяють через домовленість з владою.

На запитання, чому його мітинг на Михайлівській площі 3 грудня не розганяв "Беркут", як це робиться з іншими акціями, Яценюк відповів:

"Беркут" був, але вони стояли по вулицях, в автобусах. Крім того, це було перед проведенням саміту Україна-ЄС, і ми чудово розуміли, що вони не будуть розганяти мітинг перед самітом".

На репліку журналіста про те, що саме перед самітом відбулося судове засідання над Юлією Тимошенко безпосередньо у камері СІЗО і її було вдруге ув’язнено, Яценюк відповів: "Чому не заборонили акцію, думаю, треба в них запитати. Але, по-третє, мітинг проходив навпроти "Інтерконтиненталю" і "Хайяту", де зібралося повністю все УЄФА. Думаю, вони не заборонили мітинг, щоб ви поставили мені це запитання".

"Чому так сталося? Тому що так стали зірки, тому що так ми спрацювали", - додав він.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 860 | Додав: admin | Теги: Арсеній Яценюк, Фронт змін
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ