Пт, 2024-04-26, 22:54


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Грудень » 25 » "Регіонал": При влади можна заробити більше, ніж за "звичайне" життя
12:27
"Регіонал": При влади можна заробити більше, ніж за "звичайне" життя
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Нардеп від Партії регіонів Володимир Макеєнко вважає, що всі йдуть у владу за матеріальним збагаченням. Про це він сказав в інтерв’ю Радіо "Свобода" в суботу, 24 грудня.

"Я хочу вам сказати одне: щоб потрапити у владу, стоїть шалена черга охочих, не найпростіших і не найбідніших людей. Я в парламенті давно і знаю всі нюанси. Влада дає багато можливостей, і в матеріальному плані також, починаючи від недоторканності, дипломатичного паспорта, якогось неофіційного лобіювання", - зазначив депутат.

"Коли офіційні декларації показують ті, хто при владі (депутати, члени уряду), – нулі туди не входять. Я як голова регламентного комітету це бачив. Усі про це знають. Усі йдуть хоч і під різними прапорами, але за владою – перекладаю: за матеріальним заохоченням", - вважає він.

"Береться будь-який прапор, який подобається людям, будь-який лозунг, і не важливо, який там гімн, яка валюта: купон, карбованець, гривня – всі вперед за владу. Всі знають, за що б’ються і який призовий фонд. От вам правда", - сказав "регіонал".

За словами депутата, "маючи маленьку пекарню, за все життя заробиш те, що при владі можна заробити дуже швидко – за день, за місяць".

"А коли щось не вийшло, то кажуть: ой, бідні! той сидить! чи та сидить! Та що ви нас жалієте, політиків? Ми хіба бідні?! Вийдіть, подивіться на вулицю Грушевського – на яких машинах їздимо?!", - зазначив Макеєнко.

"Приїдьте в аеропорт Бориспіль. Керівництво аеропорту каже: немає де ставити приватні літаки від усіх фракцій", - стверджує він.

За словами "регіонала", зараз БЮТ ніяк не захищає свого лідера Юлію Тимошенко: "Вона їм не потрібна. Тому що зараз знов пішла передвиборча кампанія і буде продаж місць у парламент".

"І зараз нові лідери БЮТ потирають руки: якби її тільки не випустили. А самі вже ведуть переговори з тими депутатами, яких вони самі вигнали (вона вигнала), вони їх запрошують. Кажуть: слухай, ти ж у нас був спонсором, це ж вона тебе вигнала, а ми знову тебе запрошуємо, ти тільки проспонсоруй", - стверджує депутат.

"Ви ж бачили, хто був депутатом – багаті люди, власники заводів. І коли вона казала, що "я тут помилилася", то ніхто ні в чому не помилився. Помиляються тільки в одному – в ціні на місце, бо можна було дорожче продати", - сказав він.

На його думку, Тимошенко не потрібна новим лідерам БЮТ до реєстрації списків у ЦВК. "Тому що можна поставити доньку. Донька не при справах, а вони складуть команду, зберуть зі спонсорів гроші, круто піднімуться і потім, може, почнуть її захищати", - вважає Макеєнко.

Нагадаємо, восени 2012 року в Україні повинні відбутися вибори в парламент. Вибори пройдуть за змішаною системою - 50% депутатів пройдуть в Раду по "мажоритарці", друга половина - за партійними списками. Партії вже почали підготовку до гонки за місця, наприклад, опозиція узгодила спільний план дій і почала об'єднуватися. Партія регіонів також готова прийняти під своє крило дрібніші партії. БЮТ на вибори повинна була вести Юлія Тимошенко, але якщо її так і не випустять з в'язниці, то першою у списку "Батьківщини" готова бути дочка засудженої екс-прем'єрки.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 854 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ