Пт, 2024-04-19, 20:42


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Червень » 12 » Росіяни з ножами та арматурою прямо на стадіоні кинулися на вболівальників із Англії
08:26
Росіяни з ножами та арматурою прямо на стадіоні кинулися на вболівальників із Англії
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Увечері в суботу, 11 червня 2016 року, Марсель (Франція) знову нагадував зону бойових дій, де російські й англійські фанати Євро-2016 зійшлися до і після футбольного поєдинку між двома національними збірними. Зіткнення поновилися безпосередньо на трибунах "Стад Велодром" на заключній стадії матчу, що завершився з рахунком 1:1, й продовжилися після фінального свистка. За даними місцевої поліції, більше за всіх постраждав 51-річний вболівальник з Великої Британії, який зараз "бореться за своє життя", повідомляє The Telegraph.

Британський громадянин отримав "жахливі" травми голови.

При цьому видання наголошує, що призвідниками масової бійки після закінчення гри були саме "російські головорізи" ("russian thugs"), котрі отримали від своїх неформальних лідерів, що перебували у натовпі, відповідний умовний ("кодований") сигнал - спалах зеленого фаєру.

Відразу ж після цього, пише The Telegraph, розлючені російські "ультрас", озброєні ножами та металевими прутами, кинулися на сектори з англійцями (серед яких було чимало жінок, а також родин з дітьми). Змітаючи усіх на своєму шляху, росіяни спровокували паніку серед англійських уболівальників, і як наслідок величезну тисняву.

Як наголошується в повідомленнях з інших джерел, більшість атакуючих громадян РФ перебували у стані алкогольного сп'яніння.

З території "Стад Велодром" побоїще перекинулося на вулицю й у метро.

З'явилося повідомлення, що на залізничну колію марсельської "підземки" впав чоловік, нібито це був британець, якого могли навмисне штовхнути під поїзд, що наближався, переслідувачі-росіяни. Однак, за деякий час посол Великої Британії у Франції Джуліан Кінг, котрий близько опівночі терміново прибув до Марселя, спростував подібну інформацію. "Французька влада уточнила, що під час інциденту в метро постраждала французька жінка. її ушпиталено", - написав він у Twitter.

Небачений спалах насильства з боку групи підтримки однієї з команд безпосередньо за місцем проведення змагань вже став предметом бурхливого обговорення у ЗМІ. Лунають думки про персональну відповідальність приймаючої сторони, міської адміністрації Марселя і влади Франції, що виявилися цілковито неготовими до подібної критичної ситуації.

Окрім того, на думку низки експертів, не можна виключати зняття російської збірної з подальшої участі у Євро-2016.

Перед цим росіяни побилися з англійцями у першій половині дня біля кав'ярень на набережній Марселю. Тоді ситуацію вдалося стабілізувати завдяки оперативному втручанню поліції.

2012 року російські футбольні хулігани "проявили" себе на чемпіонаті Європи у Варшаві, де поліція вгамовувала їх з водометів й за допомогою попереджувальних пострілів у повітря. Десятки гостей з РФ було затримано.

Свій єдиний гол підопічні Слуцького забили на доданій хвилині

У суботу, 11 червня, збірні Англії та Росії на стадіоні "Велодром" у французькому Марселі зіграли внічию: перший матч групового етапу, незважаючи на домінування англійців, закінчився з рахунком 1:1. Російським футболістам вдалося зрівняти рахунок на 92-й доданій хвилині, передає RFI.

Перший тайм минув без голів, проте перевага була явно на боці англійців. Англійські футболісти регулярно продавлювали російську оборону й створили з десяток небезпечних моментів біля воріт Ігоря Акінфєєва.

"Підопічним Леоніда Слуцького не вистачало швидкості в розвитку атак", - зауважують французькі журналісти.

Після перерви російські футболісти помітно активізувалися, додавши у швидкості й частіше переходячи у напад.

На 73-й хвилині Георгій Щенніков отримав жовту картку, й англійці скористалися штрафним у небезпечній близькості від воріт: Ерік Дайєр точно поклав м'яч у правий кут.

Однак на другій доданій хвилині російським футболістам вдалося врятувати ситуацію. Капітан збірної Василь Березуцький після подачі з лівого флангу забив головою. Денис Глушаков добив вже за лінією воріт.

Наступний матч в межах групи В збірна Росії проведе 15 червня проти Словаччини в Ліллі. Цього ж дня збірна Англії грає проти Уельсу.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 892 | Додав: adminA | Теги: росіяни, вболівальники Англії, арматура, стадіон, ножі
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ