Пт, 2024-04-26, 23:23


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Липень » 20 » Сер Пол Маккартні і Ненсі одружаться в Лондоні у присутності найближчих родичів
17:15
Сер Пол Маккартні і Ненсі одружаться в Лондоні у присутності найближчих родичів
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

Весілля уславленого британського музиканта, екс-бітла сера Пола Маккартні (Sir Paul McCartney) і американської бізнесвумен Ненсі Шевелл (Nancy Shevell) буде скромним, і його влаштують у Лондоні, повідомляє РИА "Новости" з посиланням на газету The Telegraph.

Про намір Пола Маккартні одружитися втретє стало відомо 6 травня, коли він на романтичній вечері зі свічками подарував своїй нареченій, 51-річній розлученій підприємниці з Нью-Йорка Ненсі Шевелл, антикварну обручку Cartier вартістю 650 тисяч доларів.

За два місяці після заручин стало відомо, що сер Пол і Ненсі одружаться в Лондоні у присутності найближчих родичів. Після церемонії молодята вирушать до Нью-Йорка, де їх вітатимуть друзі та рідні Шевелл.

"Пол дуже любить Ненсі, але не хоче розкішного весілля", - пояснив друг 69-річного музиканта. Представник Маккартні, тимчасом, стверджує, що всі деталі про весілля пари, що зустрічається майже чотири роки, - не більш ніж спекуляція, але сам розкривати подробиці відмовляється.

Сер Пол Маккартні був одружений двічі. Його перша дружина Лінда померла від раку 1998 року. Весілля Маккартні та його другої дружини, 43-річної екс-моделі Хізер Міллс (Heather Mills) відбули на території замку Leslie в Ірландії 2002 року. Тоді на розкішній церемонії зібралося 300 гостей, зокрема й колишній барабанщик The Beatles Рінго Старр (Ringo Starr). Скандальний розрив за чотири роки по тому та остаточне розлучення 2008 року полегшили гаманець Маккартні на 24,3 мільйона фунтів. Врегулювання шлюборозлучного процесу коштувало музикантові 17 тисяч фунтів за кожен день у шлюбі з Міллс.

Ненсі Шевелл також має досвід подружнього життя - у 20-річному шлюбі з американським юристом і політиком Брюсом Блейкменом, від якого в неї є 19-річний син Арлен. Сама вона входить до ради директорів Транспортного управління Нью-Йорка, а також посідає пост віце-президента родинної компанії.

А одна з найулюбленіших американцями подружніх пар Голлівуду - співачка Дженніфер Лопес і співак Марк Ентоні - оголосили про намір розлучитися. Це пролунало "наче грім серед ясного неба" для їхніх шанувальників і всіх американців, які вірили в непохитну любов між Ентоні й Лопес.

Зоряна пара мала вже сім років, на перший погляд, бездоганного родинного життя. Зміцнювати шлюб мали б і діти-двійнята - син Макс і донька Еммі, яких, як неодноразово говорило подружжя, вони безтямно люблять. Джей Ло і Ентоні в бесідах з журналістами не раз казали, що "живуть душа в душу".

Однак у п'ятницю, 15 липня, Дженніфер і Марк заявили, що їхні спільні плани не здійсняться.

Тим часом компанія Concept Shed з Великобританії розробила та постачає споживачам весільний автомат, що за платню 1 фунт стерлінгів (1,6 долара) укладає шлюби. Цей автомат рожевого кольору заввишки 2,4 м називається Autowed ("Автовесіл"). Розробники порівнюють його з "поміссю кадилака та паркувальної каси".




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 878 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ