Сб, 2024-04-27, 01:35


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Липень » 6 » Суд знову взявся за Тимошенко і її "газову" справу
10:52
Суд знову взявся за Тимошенко і її "газову" справу
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Печерський районний суд сьогодні продовжує розгляд кримінальної справи по суті, порушеної проти колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

На засіданні, крім самої Тимошенко, присутня також її новий адвокат Микола Титаренко. народний депутат Сергій Власенко, який виступав раніше її захисником, у залі суду відсутній, передає "Інтерфакс-Україна".

На судове засідання у "газовій справі" екс-прем'єра Юлії Тимошенко з'явився представник цивільного позивача "Нафтогазу". "Суд постановляє визнати Скопича Володимира представником цивільного позивача НАК "Нафтогаз України", - заявив Киреєв.

У свою чергу Тимошенко заявила: "Це представник корупційної структури РосУкрЕнерго, тому я цього представника не визнаю". На попередні засідання суду представник Нафтогазу не приходив.

Після початку засідання екс-прем'єр і суддя Родіон Киреєв почали словесну перепалку через відмову Тимошенко вставати. "Ви продовжуєте своєю поведінкою демонструвати неповагу (до суду)", - заявив Киреєв, на що лідер "Батьківщини" відповіла: "Я не встаю, бо протестую проти судилища".

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко попросила перенести судове засідання через відсутність її захисника Сергія Власенка, однак суддя відмовив їй в цьому. Так на початку засідання сторона захисту нагадала, що Власенко відправився у відрядження, яке триватиме до кінця тижня.

Водночас, за словами судді Родіона Киреєва, Власенко мав попередити суд заздалегідь. "Заздалегідь Власенко не повідомив суд про неможливість явки. Тому суд постановив проводити розгляд без захисника Власенка, при цьому в суді присутній адвокат Титаренко", - зазначив він.

Титаренко нагадав, що про відсутність Власенка попереджали ще на минулому судовому засіданні.

Під судом проходять мітинги прихильників і противників Тимошенко

Під Печерським райсудом Києва 6 липня проходять мітинги на підтримку і проти Юлії Тимошенко. Прихильники та опоненти екс-прем'єра розділені кордоном міліції, повідомляє "Українська правда".

Прихильники Тимошенко, яких значно більше, тримають плакати "Янукович, руки геть від Тимошенко", "Поверніть країні правосуддя", портрети Тимошенко і троянди. Також під судом стоїть велика кількість людей з прапорами "Фронту змін".

З іншого боку знаходиться мітинг, організований екс-депутатом Олегом Калашниковим, з розтяжками "Пора на нари", "Злодій повинен сидіти у в'язниці", "Тимошенко пора відповідати", "Печерський суд - не Шустер-live". При цьому з гучномовців звучить мова Калашникова, яка звучала ще 4 липня.

Нагадаємо, 4 липня Печерський райсуд Києва продовжив розгляд по суті "газової справи" проти екс-прем'єра України Юлії Тимошенко. Тимошенко попросила перенести судове засідання через відрядження свого захисника Сергія Власенка, а також заявила, що новому адвокату Миколі Титаренку буде потрібен на ознайомлення зі справою.

Суддя задовольнив клопотання Титаренка частково - розгляд "газової" справи Тимошенко перенесли на 6 липня.

Тимошенко має намір домагатися відкладення суду на місяць і знає, що Хорошковський зрозумів: справи проти неї розвалюються

Захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко досі перебуває в Сполучених штатах Америки. Про це повідомила сама Тимошенко перед засіданням Печерського райсуду Києва.

"Власенко зараз знаходиться у США, де ми співпрацюємо з міжнародною аудиторською компанією ВDO, які завершують робити детальний аналіз усіх пустих обвинувачень, які мені пред’явлені", - сказала вона. .

Тимошенко також заявила, що подасть клопотання надати місяць її захиснику Миколі Титаренку для ознайомлення з матеріалами справи.

Крім того, Юлія Тимошенко вважає, що СБУ порушила справу по боргах ЄЕСУ, тому що розвалюються три справи, порушені проти неї раніше. "Учора головний розвідник країни пан Хорошковський порушив нову справу проти мене за фальшивками ’96 року. Я думаю, що всі, хто спостерігає за політичним репресіями, вже зрозуміли, що три попередні справи – по Кіотських грошах, лікарських машинах, газовій справі – просто розвалилися", - заявила Тимошенко.

За її словами, "суспільство вже давно зрозуміло, що ніяких злочинів як прем’єр я не чинила".

"Зараз вони шукають фальшивки ’96 року для нової справи. Можу дати їм кілька підказок: подивитися в часи монголо-татарського іга – і засудити мене за підтримку Золотої Орди", - повторила вона твердження, написане раніше в Twitter.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 919 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ