Ср, 2024-04-24, 13:08


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Грудень » 12 » Технічні характеристики нової моделі BMW 6 Gran Coupe опублікували баварці
14:15
Технічні характеристики нової моделі BMW 6 Gran Coupe опублікували баварці
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Чутки про те, що BMW готує чотиридверне купе на платформі шостої серії, ходили вже давно. І ось в неділю, 11 грудня, баварська компанія опублікувала першу офіційну інформацію про цю модель. Зовнішніх відмінностей від показаного в Пекіні концепт-кара мінімум - невеликій ретуші піддалася лише головна оптика, передній і задній бампер, пишуть "Автоновости".

Втім, це і до кращого, оскільки концепт мав цілком цілісну і самобутню зовнішність, яка, за великим рахунком, не потребувала поліпшення і коригування. Не дивлячись на те, що BMW 6 Gran Coupe є стовідсотковим седаном, його творці всіляко підкреслюють його приналежність до модного сегменту чотиридверхних купе, а головним суперником баварці називають Mercedes CLS. Але не варто забувати і про такі автомобілі, як Porsche Panamera і Audi A7 Sportback, які, не дивлячись на п'ятидверний кузов, мають схожі розміри і сповідають ту ж філософію, що і BMW 6 Gran Coupe.

В порівнянні з купе BMW 6-ої серії, новий Gran Coupe підріс в довжину на 111 мм (до 5007 мм), а колісна база збільшилася на 113 мм (2968 мм). Ширина залишилася така ж (1,89 м), а об'єм багажника виріс всього на 10 літрів (460 л).

Спочатку автомобіль отримає три двигуни: один дизельний і два бензинові. Модифікація BMW 640d Gran Coupe оснащується трилітровим турбодизелем потужністю 309 к.с., 630 Н-м, розганяється до першої сотні за 5,4 с, витрачає 5,5-5,7 літра палива на сто кілометрів пробігу і викидає 148 г/км шкідливих речовин.

Модифікація BMW 640i Gran Coupe має "на озброєнні" трилітровий бензиновий турбомотор потужністю 320 к.с., 450 Н-м, розганяється до 100 км/г за ті ж 5,4 с, що і дизельний побратим, і витрачає 7,8 літра палива.

І, нарешті, топ-версія BMW 650i Gran Coupe має 4,4-літрову надувну "вісімку" потужністю 445 к.с., 650 Н-м, яка в змішаному режимі споживає 8,6-8,8 літра палива. Всі три модифікації оснащуються восьмиступінчастими автоматичними КПП і електронним лімітатором швидкості, що обмежує "максималку" на позначці 250 км/г.

BMW 640d і 640i Gran Coupe пропонуватимуться лише в задньоприводному виконанні, а для BMW 650i Gran Coupe як опція буде передбачена система повного приводу.

Але, наприклад, до Великій Британії почнуть продавати виключно задньоприводні BMW 6 Gran Coupe. Опціонально можна замовити і спортивний M-пакет, що включає змінене аеродинамічне обважування, спортивну вихлопну систему з хромованими патрубками вихлопних труб, світлодіодні протитуманні фари, 19- або 20-дюймові легкосплавні диски, спортивне кермо, обробку салону шкірою, алькантарою і вставками з алюмінію.

Випускатися BMW 6 Gran Coupe буде на заводі в м. Дінгольфінге, там же, де збираються купе і кабріолет BMW 6, а так само BMW 5 і 7 серій. Очікується, що, в порівнянні з купе, ціна на чотиридверку зросте в середньому на 2500 євро. Тобто, в Німеччині BMW 640i Gran Coupe коштуватиме близько 77 200 євро. Перші автомобілі надійдуть в салони європейських ділерів на початку літа наступного року.

Слід зазначити, що раніше компанія BMW офіційно представила нове покоління своєї третьої серії. Отже, нова "трійка" стала помітно більшою за свою попередницю. Довжина збільшилася на 93 мм, а колісна база додала 50 мм, передня колія стала ширша на 37 мм, а задня - на 47. При цьому кузов машини став жорсткішим, маса знизилася на 40 кг, коефіцієнт аеродинамічного опору - до 0,26.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1168 | Додав: adminA | Теги: і BMW 6 Gran Coupe
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ