Пт, 2024-03-29, 06:34


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Головна » 2010 » Серпень » 10 » Телеканал "Інтер" транслюватиме всі матчі збірної України до 2012 року
16:21
Телеканал "Інтер" транслюватиме всі матчі збірної України до 2012 року
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/


Телеканал "Інтер" придбав ексклюзивне право на пряму трансляцію в Україні всіх матчів національної збірної з футболу, які будуть проходити до початку Євро-2012. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.
Перша трансляція відбудеться вже 11 серпня зі стадіону "Донбас Арена" у Донецьку, де пройде товариський матч між національними збірними України й Нідерландів.

Початок трансляції о 20.50.

За словами спортивного продюсера "Інтера" Олександра Борисенка, для телеканалу дуже почесно транслювати в прямому ефірі матчі національної збірної України напередодні чемпіонату Євро-2012.

Слід зазначити, що Україна прогресує у підготовці до Євро-2012. Про це заявили міністр спорту Польщі Адам Гєрш та голова правління компанії PL-2012 Марчін Герра. "Сигнали, які нам надходять з України, є позитивними. Львів та Київ прогресують в організації єврочемпіонату", - сказав Герра.

За словами польських організаторів Євро-2021, їхня країна хоче, щоб чемпіонат відбувся, як і планувалося, на паритетних засадах - у чотирьох польських та українських містах. Однак, як зазначив Герра, проекти, необхідні для організації турніру, Україна має реалізовувати самостійно.

Керівник PL-2012 також додав, що у разі затримок у підготовці України УЄФА не має більше можливостей давати додатковий час: "Сьогодні потрібні дуже конкретні рішення, аби знати, де проходитимуть групові матчі, яка буде сітка чемпіонату, де будуть чвертьфінали".

Марчін Герра висловив сподівання, що українська сторона виконає усі взяті на себе зобов'язання й сказав, що аналіз останніх процесів підготовки до Євро-2012 УЄФА розгляне 21 вересня цього року.

Позитивно оцінив роботу нової владної команди в Україні з підготовки до чемпіонату й міністр спорту Польщі Гєрш. Високопосадовець сказав, що зустрічаючись з віце-прем'єр-міністром України з питань Євро-2012 Борисом Колесніковим, переконався у забезпеченні фінансуванням проектів Євро-2012, а також в їхньому ефективному управлінні.

Тим часом Колесніков вважає, що питання, чи приймуть усі чотири українські міста ігри чемпіонату Європи 2012 року, стоятиме для УЄФА аж до весни майбутнього року. Колесніков сказав, що підсумки ради могли бути набагато гіршими, але все пройшло добре, і завдання, які стоять перед Україною, здійсненні.

Як повідомлялося, президент Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) Мішель Платіні заявив 7 квітня, під час прес-конференції у Львові, де він перебував з інспекцією об'єктів для Євро-2012, що вірить обіцянкам, які дає влада, але пригрозив "певними рішеннями в певний момент".



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 1036 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ