Сб, 2024-04-20, 01:27


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Березень » 29 » Тимошенко: Європа не знає, яку Україну хоче пустити до себе, адже в парламенті - самі "вишибали"
10:07
Тимошенко: Європа не знає, яку Україну хоче пустити до себе, адже в парламенті - самі "вишибали"
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко запевняє, що Європа не знає, яку Україну збирається до себе пустити. Про це вона заявила в ефірі телеканалу ICTV.

"Вони не знають, кого вони пускають, з якими порядками і правилами. Що ми будемо робити, коли зникне кордон і з'явиться безвізовий режим, хто до них поїде, з якою метою і цінностями?" - зазначила Тимошенко.

- Опозиція планує сприяти підписанню угоди про асоціацію і зону вільної торгівлі з ЄС, заявила Тимошенко
- Тимошенко розповіла, що земля в Україні коштує щонайменше 400 млрд дол, та її заберуть за безцінь, як заводи у 90-х
- Переліт чартером до Брюсселя коштує не більше, ніж "маленький невеличкий переліт до Європи", запевняє Тимошенко
- Тимошенко розповіла , що з Ющенком у неї були не особистісні суперечності, а конфлікт цінностей

"У парламенті сидять вишибали. Ви ж подивіться, вони не депутати. Вони всі з переламаними носами, з отакими вухами, знаєте, як у відповідних певних хлопців, вони більшу частину свого часу не в парламенті проводять, а в спортзалах і ресторанах", - заявила політик.

"Ми мусимо зробити свою домашню роботу. Жодного разу президенти не хотіли зробити це до кінця", - додала вона.

Політик уточнила, що за 20 років незалежності в Україні побудовано кримінально-клановий устрій. "Наші клани всиновлюють президентів за лічені хвилини, і потім ті перетворюються на синів. Вони ніколи не розраховували на те, що я буду до них належати, як всі попередні президенти. Вдочерити їм нікого в цій країні не вдасться", - заявила Тимошенко.

"Вся машина, якою вони володіють (засоби масової інформації, мільярдні кошти, парламент, суди) була пущена для того, щоб не дати мені з ними поговорити так, як з ними треба було поговорити з десяток років тому. Я все одно це зроблю", - додала вона.

Опозиція планує сприяти підписанню угоди про асоціацію і зону вільної торгівлі з ЄС, заявила Тимошенко

Завдання опозиції - долучитися до підготовки країни до підписання угоди про політичну асоціацію і зону вільної торгівлі з Європейським Союзом. Про це заявила лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, відповідаючи на запитання, в чому вона вбачає конструктив опозиції.

"В тому, щоб приєднатися зараз до підготовки країни, для того щоб ми до кінця цього року підписали угоду про політичну асоціацію і зону вільної торгівлі", - зазначила політик.

"Це відрізує нам, по суті, шлях назад в авторитарне минуле. Це відкриває нам зовсім іншої якості дорогу", - додала вона.

Крім того, Тимошенко повідомила, що другий аспект, який вона обговорювала на саміті в Брюсселі, це щоб Україну долучили до програм підвищення безпеки атомної енергетики, які зараз розпочинаються в Європі.

"Європейський Союз взяв це питання на розгляд, і я думаю, в найближчий місяць ми отримаємо результат і відповідь", - розповіла політик.

Крім того, Тимошенко в ході зустрічі з представниками ЄС та ЄНП заявила, що "нова влада фальсифікує, симулює свої європейські прагнення і свої плани стосовно співпраці Україна - Європейський Союз". Вона також зазначила, що українська опозиція бере під контроль імплементацію порядку денного асоціації "Україна-ЄС" з тим, щоб процес європейської інтеграції був незворотнім.

Водночас нагадаємо, що єврокомісар Штефан Фюле після зустрічі з головою партії "Батьківщина" Тимошенко заявив, що лідер опозиції наголосила, що вона відіграватиме "конструктивну роль".

Тимошенко розповіла, що земля в Україні коштує щонайменше 400 млрд дол, та її заберуть за безцінь, як заводи у 90-х

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко критикує земельну реформу в тому вигляді, в якому її нині пропонує влада.

За словами Тимошенко, ті люди, які прийшли до влади, розпочинають приватизацію та торгівлю сільськогосподарськими землями. "Я хочу, щоб усі знали, що це дорожче, ніж усі заводи, які вони продали на початку 90-х. Не продали - забрали. Наша земля, за найскромнішими підрахунками, коштує до 400 млрд доларів", - сказала екс-прем'єр.

Тимошенко наголосила, що зараз влада хоче так само скупити земельні паї за безцінь, зробити землю товаром, але не таким, який підтримає наших фермерів. "Це знову буде скупка монопольна. Це значить, що селяни залишаться без цих домогосподарств. Це значить, що ми з вами навіть на своїй власній землі не здатні будемо купити шматочок землі", - додала вона.

Лідер партії "Батьківщина" переконана, що селяни не зможуть стати конкурентами тому капіталу, який прийде купувати землю, оскільки з іншого боку будуть виходити монополізовані та олігархізовані структури. "Сьогодні декому потрібно отримати селян банкрутами і просто взяти їх за безцінь", - зазначила вона.

Нагадаємо, продаж землі сільськогосподарського призначення в Україні буде запроваджено з 2013 р. Нещодавно планувалося продовжити мораторій на продаж землі до 2015 року, та 2 березня 2010 року Верховна Рада відмовилася схвалити відповідний законопроект.

Фракція БЮТ наполягала на продовженні мораторію на продаж землі до 2015 року. На переконання фракції, необхідно уникнути того, щоб продаж землі відбувався за безцінь з попереднім доведенням до банкрутства.

Переліт чартером до Брюсселя коштує не більше, ніж "маленький невеличкий переліт до Європи", запевняє Тимошенко

Лідер партії "Батьківщина" Тимошенко відмовилась озвучити вартість свого перельоту на чартерному рейсі до Брюсселя. "Це коштувало рівно стільки, скільки коштує маленький невеличкий переліт до Європи", - заявила вона.

"У нас достатньо потужна партія. Ми можемо собі дозволити", - додала політик, уточнивши, що "є всі квитанції, ми їх представимо".

Тимошенко ще раз заявила, що полетіла чартером, щоб убезпечити людей. "Я добре знаю, хто стоїть проти мене", - зазначила вона.

Крім того, Тимошенко уточнила, що канцлер Німеччини Ангела Меркель літає, і літала до обрання на посаду, тільки приватними літаками.

Раніше в Партії регіонів заявляли, що вартість рейсу чартерного літака, яким лідер БЮТ Тимошенко полетіла на саміт у Брюссель, коштує близько 20 тисяч євро.

Тимошенко розповіла, що з Ющенком у неї були не особистісні суперечності, а конфлікт цінностей

Тимошенко запевняє, що всі її суперечності з екс-президентом Віктором Ющенком базувалися не на особистісному ґрунті.

Вона зауважила, що коли людину обирають, то їй дають шанс і покладають на неї надії. "Якщо ви будете десь чути, що у нас були особисті конфлікти з Ющенком, то просто знайте, що це були конфлікти цінностей", - сказала вона.

За словами Тимошенко, у неї було два варіанти: або сприймати те, що клани продовжують керувати країною через нового президента, або в межах своїх сил боротися з цим. "І я з цим боролася. Тому це не міжособистісні були протиріччя, це протиріччя виконання тих обіцянок, які ми давали людям", - підсумувала екс-прем`єр-міністр.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 844 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ