Чт, 2024-04-25, 16:36


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Грудень » 8 » Тимошенко за час засідання стало гірше. Суд думає, що з цим робити
17:20
Тимошенко за час засідання стало гірше. Суд думає, що з цим робити
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Суддя Шевченківського райсуду Києва Андрій Трубніков, який проводить виїзне засідання у камері Лук’янівського СІЗО, вирішує питання про те, чи може Юлія Тимошенко брати подальшу участь у процесі. Про це повідомив захисник екс-прем’єра Сергій Власенко, передає прес-служба "Батьківщини".

Перед цим працівники СІЗО підтвердили погіршення стану здоров’я Юлії Тимошенко. "Викликали і допитали лікаря слідчого ізолятора, який зазначив, що Тимошенко дійсно у тяжкому стані, що вона дійсно не може зараз продовжувати брати участь у цьому фарсі, а також сказав, що за останні 3 години больовий синдром Тимошенко значно збільшився", - повідомив захисник Власенко.

Він наголосив, що більш "нахабного, цинічного та нелюдського суду" він у своєму житті не бачив. "Я не радив би нікому брати участь у такому фарсі, бо на це неможливо дивитися", - підкреслив захисник.

"Коли слідчий із серйозним виразом обличчя обговорює питання, які вже були давно вирішені Верховним судом у 2005 році і робить з цього якісь псевдосенсації і при цьому вимагає від людини, яка лежить у ліжку, щоб його слухала та реагувала, - це абсолютно абсурдні речі", - сказав Сергій Власенко.

Він підкреслив, що всі обвинувачення, висунуті Юлії Тимошенко у справі ЄЕСУ, вже були вивчені Верховним судом, а справи закрито через відсутність в діях Тимошенко складу злочину.

"Тепер вони придумали виїзні засідання. Але згадайте, коли ми просили в Печерському суді переїхати в інший великий зал для того, щоб усі могли вміститись, нам сказали, що це не передбачено законом. А тепер суд у Лук’янівському СІЗО для Тимошенко передбачає закон", - обурився захисник.

Сергій Власенко додав, що протягом усього судового засідання Юлія Тимошенко лежала та зробила кілька заяв про те, що стан її здоров’я погіршився і вона не може навіть поворухнутися.

Суд не пустить пресу на виїзні засідання: місця немає та й СІЗО - режимний об'єкт

Судовий процес над Юлією Тимошенко, який відбувається у камері Лук’янівського СІЗО, буде проходити без преси, повідомив адвокат екс-прем’єра Сергій Власенко.

За його словами, суддя Шевченківського райсуду Києва Андрій Трубніков відмовив у задоволенні клопотання щодо допуску преси на виїзне засідання, на якому розглядається питання щодо повторного арешту Юлії Тимошенко.

Власенко зазначив, що це клопотання було заявлено одним із перших. "Але нам заявили, що у зв’язку з, я цитую: "конструктивними особливостями приміщення", де зараз перебуває Юлія Тимошенко і оскільки неможливо, щоб в це приміщенні вмістилися всі охочі, суд відмовив нам у задоволенні клопотання щодо допуску преси", - повідомив він.

За словами Сергія Власенка, при цьому суд також послався на те, що СІЗО є режимним об’єктом. "На що ми заявили, що це не ми приїхали сюди, а це суд так вирішив, хоча був зобов’язаний забезпечити прихід преси", - повідомив адвокат, додавши, що суддя не врахував зауваження захисту.

Нагадаємо, вчора суддя, прокурори і слідчі у справі щодо діяльності корпорації "Єдині енергетичні системи" вирішили провести виїзне судове засідання у камері Тимошенко для обрання їй запобіжного заходу в цій справі.

Сьогодні вони продовжили виїзне засідання в Лук’янівському СІЗО Києва, тоді як Тимошенко не встає з ліжка через стан здоров’я. ЗМІ та нардепів до СІЗО не пустили. Під стінами ізолятора прихильники Тимошенко організували невеликий пікет, а "бютівці" в Раді заблокували трибуну.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 909 | Додав: adminA | Теги: виїзний суд, Юлія Тимошенко
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ