Пт, 2024-03-29, 12:47


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Грудень » 28 » Третє покоління Mercedes-Benz ML комплектуватимуть дизель-електричним гібридом
18:59
Третє покоління Mercedes-Benz ML комплектуватимуть дизель-електричним гібридом
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Третє покоління Mercedes-Benz ML може бути офіційно представлено вже в березні цього року на автосалоні в Женеві. Тепер ця машина проходить тестові випробування на різних полігонах, і вже тепер зрозуміло, що собою являтиме цей автомобіль, пишуть "Автоновости".

Прихильників ML можемо заспокоїти - революції не буде. Ні в технічній частині, ні в дизайні. Хіба що передню частину моделі буде змінено під тиском нового мерседесівського стилю. Варто також зазначити, що на новому ML стоятимуть модні нині світлодіодні фари.

А ось під капотом буде дещо справді цікаве. Судячи з усього, нові ML будуть оснащуватися дизель-електричним гібридом - чотирициліндровий двигун об'ємом 2,1 л і потужністю 204 к.с. працюватиме разом з електричним мотором, який почне видавати приблизно 41 к.с.

Сумарна потужність гібриду виявиться не дуже великою, проте такі машини вирізнятимуться приголомшливою економічністю, адже в пробках ML зможе проїхати кілька кілометрів, взагалі не використовуючи двигуна внутрішнього згорання.

Буде повністю оновлено й бензинові мотори. На зміну нинішньому 3,5-літровому агрегату (272 к.с.) прийде мотор такого ж об'єму, але потужністю 306 к.с. А 5,5-літровий V8 (388 к.с.) змінить двигун об'ємом 4,4 л, але з подвійним турбонагнітачем потужністю 435 к.с.

Крім того, новий агрегат з'явиться і під капотом ML 63 AMG - там стоятиме не 6,2-літровий V8 (510 к.с.), а двигун об'ємом 5,5 л з подвійним турбонагнітанням, який видаватиме одразу 544 к.с.

Слід зазначити, що Mercedes-Benz не дозволить BMW домінувати в сегменті "заряджених" автомобілів класу "С" зі своєю новою BMW M1. Саме тому компанія наприкінці наступного року покаже модель, побудовану на основі нового покоління А-класу. Займатися створенням цієї машини будуть, зрозуміло, фахівці з підрозділу AMG - саме тому машина буде називатися A25 AMG.

За даними журналу Autocar, новий автомобіль отримає двигун потужністю 320 к.с. Правда, це буде трохи менше, ніж у BMW M1, яка має 340 к.с. Але інженерів Mercedes-Benz це не бентежить. Адже велике значення має не тільки кількість "конячок", а й маса автомобіля, а також налаштування.

А маленька AMG обіцяє бути помітно легшою за BMW M1. Адже якщо остання має шестициліндровий мотор об'ємом 3,0 л, то "хот-хетч" від Mercedes-Benz отримає компактний і легкий чотирициліндровий мотор об'ємом 2,0 л з турбонагнітачем.

Крім того, A25 AMG зможе похвалитися системою повного приводу, яка дозволить ефективно реалізовувати наявну потужність. З'явиться і коробка передач з двома зчепленнями.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1060 | Додав: news
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ