Пт, 2024-04-26, 21:17


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Головна » 2010 » Серпень » 10 » У БЮТ кажуть, що їх репресують і не допускають до місцевих виборів
21:56
У БЮТ кажуть, що їх репресують і не допускають до місцевих виборів
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/


Народний депутат від БЮТ Сергій Пашинський заявляє, що напередодні місцевих виборів влада почала репресії проти партії "Батьківщина". Про це Пашинський заявив в ефірі "5 каналу", повідомили у прес-службі БЮТ.
"Проти багатьох членів партії робляться репресії. І це робиться не тільки в Києві. Ми просто знаємо прізвище Данилишина, ми знаємо прізвище Денісової, але в будь-якому районі ви можете запитати своїх знайомих – зараз на кожного члена опозиції заводиться картка. І міліція, і прокуратура, і СБУ отримує завдання відпрацьовувати цю людину", - сказав він.

Народний депутат наголосив, що це політичні невмотивовані репресії.

"Дуже сумно, що наша країна, зробивши якийсь крок вперед у сторону Європи і демократії, знову скочується у 37-й рік, і це не піде на користь нікому", - додав Пашинський.

Він також розкритикував дії нинішнього уряду України "на задоволення умов для отримання кредиту Міжнародного валютного фонду".

За його словами, уряд намагається отримати гроші МВФ за будь-яку ціну.

"Треба підняти пенсійний вік – піднімуть пенсійний вік, треба підняти три рази по 100% (ціну) за газ – будуть піднімати, тому що для них це гроші - це ресурси, заради яких вони прийшли у владу", - заявив Пашинський.

Народний депутат зазначив, що кожен громадянин має право отримувати дешевий газ, оскільки в Україні видобувається достатньо власного газу для забезпечення потреб населення.

За словами Пашинського, МВФ ставив подібні ультиматуми уряду Юлії Тимошенко. "Але ми їх не прийняли. Більше того – не можна піднімати ціну на газ, не запровадивши спочатку компенсації найбільш малозахищеним", - наголосив він.

Парламентарій зауважив, що 1 вересня прийдуть платіжки з новими цінами, водночас він не чув від чиновникиків про компенсації. "У бюджеті немає коштів на ці компенсації, і ніхто їх не буде компенсувати", - заявив він.

Пашинський також розкритикував намір уряду підвищити пенсійний вік.

За його словами, "на сьогодні із системних реформ ми побачили дві – просто підняття ціни на газ і просто, без всяких умов, підняття пенсійного віку".

Також у "Батьківщині" заявляють про грубе втручання влади у діяльність політичної партії. Про це на прес-конференції заявив глава Львівської облорганізації "Батьківщини" Роман Ілик, повідомляє прес-служба БЮТ.

Він повідомив, що через органи юстиції та Печерський суд міста Києва влада намагається заблокувати участь партії у місцевих виборах не лише на Львівщині, а й на Київщині.

Ілик нагадав, що 3 липня відбулася партконференція облорганізації, але управління юстиції відмовилося зафіксувати зміни, ухвалені на цій конференції. Зокрема, щодо зміни керівництва облорганізацією "Батьківщини" - з Івана Деньковича, якого вже виключили з БЮТу, на Романа Ілика.

"Якийсь клерк з київських органів юстиції дав вказівку клерку у львівському управлінні, і тому зміни не реєструють", - зазначив Ілик. Він також продемонстрував оригінал свідоцтва про реєстрацію організації та печатку, які має на руках як глава львівської "Батьківщини".

8 серпня, за словами Ілика, сплив термін, коли управління юстиції мало зареєструвати зміни у керівництві.

"Цього не сталося. Тепер ми готові до рішучих дій. Про Львівщину говоритиме не лише Київ, я вам обіцяю, про це говоритиме і Європа", - зазначив він.

Ілик наголосив, що за законом про політичні партії забороняється втручання з боку органів державної влади у внутрішню діяльність політичних партій та їх місцевих осередків.

"Це чиста політика. Бажання знищити опозицію, бажання знищити демократію, бажання знищити "Батьківщину", - заявив він.

"Нова влада має своїх кумирів, а тому ставить вистави за їхнім сценарієм. Саме Путін, ставши президентом, розпочав цілеспрямовану і нищівну боротьбу з опозицією, знімаючи за допомогою судів та органів юстиції з виборів усіх неугодних конкурентів", - сказав Ілик.

Він також заявив, що має інформацію, що на столі губернатора Львівщини Василя Горбаля лежить список мажоритарників, яких треба буде зняти з виборів з політичних мотивів.

Ілик зазначив, що знає прізвища, але відмовився їх назвати, йдеться у повідомленні. Однак він заявив, що серед них є представники і "Батьківщини", і "Нашої України".


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 933 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ