Чт, 2024-04-25, 06:55


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Жовтень » 25 » У Красноармійську вибори зірвано
12:18
У Красноармійську вибори зірвано
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

 У Красноармійську міська виборча комісія прийняла надруковані раніше в друкарні бюлетені, але не передала їх в ДВК.

Про це пишуть Новости Донбасса.

Донецький окружний адміністративний суд вирішив скасувати постанову Красноармійської міської виборчої комісії про друк бюлетенів у фізичної-особи підприємця. Суд обґрунтував своє рішення тим, що фізична особа-підприємець і підприємство це дві різні юридичні форми.

Як повідомив спостерігач Олександр Дмитрієв, наразі міська виборча комісія прийняла надруковані раніше в друкарні фізичної особи-підприємця бюлетені, проте члени комісії вирішили не передавати їх у дільничні виборчі комісії.

Розглянувши звернення Дмитро Тришкіна про неможливість використання бюлетенів, виготовлених ФОП Городоцькій, Червоноармійська міська виборча комісія вирішила не передавати ці бюлетені на виборчі дільниці.

Текст рішення зачитала заступник голови комісії Світлана Градец, яка вела засідання після того, як голова Олег Смаль склав з себе повноваження.

Виборча комісія вирішила:

- Виборчі бюлетені для голосування на чергових виборах депутатів місцевих рад, сільських, селищних і міських голів 25 жовтня 2015, виготовлені ФОП Городоцької і надійшли в Червоноармійську міську виборчу комісію 25 жовтня, прийняти, але не передавати дільничним виборчим комісіям для організації процесу голосування на виборах 25 жовтня 2015.

- Визнати зазначені вище виборчі бюлетені для голосування такими, які не можуть бути використані в процесі голосування на чергових виборах депутатів місцевих рад, сільських, селищних і міських голів 25 жовтня 2015 року.

- Упаковки з вказаними бюлетенями не роздруковувати, розмістити їх в приміщенні №40 Красноармійської міської виборчої комісії. Звернутися до органів внутрішніх справ для забезпечення збереження виборчих бюлетенів.

Очікувалося, що о 20.00 відбудеться засідання міської комісії, яка заявить про неможливість проведення виборів у встановлені терміни в місті Красноармійську Донецької області.

Пізніше журналіст Євген Будерацький повідомив у Фейсбуці, що представники ДВК приїжджають до ТВК, де ознайомлюються з її рішенням.

Він також зазначив, що нова партія бюлетенів з Краматорська приїхала "і ТВК їх прийняла".

"Виникло багато запитань щодо юридичної правомірності саме їх друку, і можливості забезпечення оперативного отримання бюлетенів дільницями. Приміщення з новою партією бюлетенів опечатали", - додав він.

"На дільницях більш-менш спокійно, проте є певні проблеми з роз'ясненням виборцям, які прийшли голосувати, ситуації, що склалась. В основному, обмежуються інформацяйними повідомленнями "Уважаемые избиратели, приносим извинения за принесенные неудобства в связи с отменой выборов", - зазначив він.

У суботу в Краматорську в друкарні одного з місцевих фізичних осіб підприємців було надруковано близько 120 тисяч бюлетенів за замовленням Червоноармійській ТВК. Раніше надруковані бюлетені в Маріуполі були визнані недійсними у зв'язку з неправильним зазначенням назв деяких політичних партій-учасників виборів.

Партія бюлетенів для Красноармійська була надрукована в Краматорську близько 3-ї години ночі в день виборів і доставлена о 6 ранку в Красноармійськ.

Як повідомлялося, в Маріуполі на ділянках також немає бюлетенів.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 861 | Додав: admin | Теги: Красноармійськ, вибори, зірвано
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ