Чт, 2024-03-28, 23:19


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Червень » 25 » У Луценка в планах вивести мільйони, які спитають з політиків за все
13:35
У Луценка в планах вивести мільйони, які спитають з політиків за все
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
У рамках президентської передвиборчої компанії опозиція повинна запропонувати конкретний план дій і команду для того, щоб відновити довіру суспільства, а не чергового вождя, заявив екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко 24 червня.

"Українське суспільство правильно реагує. Коли воно бачить, що мітинги є лише пропозицією: "вибери мене - ні, мене" - це просто кастинг кандидатів, на який цікаво подивитися, але це не привід для повстання. Після Майдану люди мають постмайданну травму - психологічну травму зрад, невдач і поразок, я в тому числі несу відповідальність за це, і не втомлююся вибачатися. Але за одного битого двох небитих дають, людина, яка зробила висновки з невдач, - сильніша. Так ось мої висновки збігаються з висновками людей - перестаньте пропонувати чергового вождя, при всій повазі до ролі й особистості в майбутній президентській гонці - запропонуйте нам план і команду. Про це я й кажу: буде план, буде команда - люди вийдуть на вулиці. Але цього разу вони вийдуть не за нового президента, на цього разу вони вийдуть за нову країну", - цитує Луценка прес-служба.

7 червня Луценко казав, що у єдиного кандидата від опозиції має бути стартовий рейтинг не менш як 30%.

Раніше лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок заявив, що опозиція висуне єдиного кандидата у президенти України тільки у разі проведення виборів в один тур.

Екс-прем'єрка Юлія Тимошенко також виступає проти висунення єдиного кандидата від опозиції на президентських виборах у 2015 році, якщо вибори будуть у два тури. При цьому 12 березня вона заявляла про свою готовність балотуватися у президенти на наступних виборах.

У той же час наприкінці травня лідер партії "УДАР" Віталій Кличко зазначив, що ще рано говорити про єдиного кандидата від опозиції на виборах президента. Про це він сказав у відповідь на запитання з приводу того, що його рейтинг майже зрівнявся з рейтингом президента Віктора Януковича.

За результатами опитування, проведеного соціологічною службою Центру Разумкова спільно з Фондом "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, якби вибори президента відбулися в травні 2013 року, лідер ВО "Батьківщина" Арсеній Яценюк отримав би 8,4%.

Нагадаємо, лідери трьох опозиційних фракцій на мітингу 18 травня в Києві підписали декларацію про координацію дій на президентських виборах. При цьому наголошується, що у випадку якщо "режим Януковича продавить проведення президентських виборів в один тур, "Батьківщина", УДАР і "Свобода" визначать єдиного кандидата вже в першому турі.

Луценко поділився планами на найближчій рік

Протягом наступного року Луценко разом з провідними українськими інтелектуалами візьметься до написання плану дій щодо створення нової Української держави, з яким потім піде до опозиційних кандидатів у президенти. Про таке він розповів в інтерв’ю "5 каналу".

"Планом моєї особистої діяльності протягом наступного року є розробка плану, я не є наймудрішим, щоб його самому написати, я хочу залучити українську еліту, яка все ще зберігала інтелектуальний потенціал для написання цього плану; я хочу організувати масовий надпартійний рух мільйонів, які підтримають цей план і вимогу узгодженого кандидата. І з цим я хочу прийти до кандидатів у президенти і спитати: вони думають про країну чи про себе", - розповів Луценко.

14 червня Луценко презентував у Львові громадський рух "Третя республіка". Презентація відбулась у рамках круглого столу на тему "Як зшивати розділену Україну".

У своєму вступному слові Луценко наголосив на тому, що презентація "Третьої республіки" розпочинається зі Львова, а далі вона буде проходити у Харкові, Києві та інших містах. За його словами, метою громадського руху "Третя республіка" "є створення нової держави, при цьому маючи чіткий план дій".


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 815 | Додав: adminA | Теги: планах, вивести мільйони, політиків, Луценка
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ