Чт, 2024-04-25, 19:50


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Березень » 11 » У США немолоді чоловіки активніші в сексі, ніж їхні ровесниці
15:09
У США немолоді чоловіки активніші в сексі, ніж їхні ровесниці
Інші останні Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива на сайті holosUA.com/


Чоловіки з більшою вірогідністю, аніж жінки, здатні отримувати задоволення від сексу в літньому віці, стверджують дослідники. В результаті опитування, проведеного у Сполучених Штатах серед 6 тисяч респондентів, з'ясувалося: середній американський чоловік може сподіватися на те, що його лібідо служитиме йому на 5 років довше, ніж у його подруги, передає Бі-Бі-Сі.
Як пишуть автори у статті, яку публікує British Medical Journal, в конкретному обчисленні це означає, що до 55 років чоловік може розраховувати ще на 15 років сексуально активного життя, тоді як жінка - на 10,5 року.

Ключовим чинником у цьому фахівці вважають хороше здоров'я: літні люди, які мають його, частіше цікавляться сексом, ніж ті, у кого постійно щось болить. Тому перші схильні мати інтимні стосунки досить регулярно - раз на тиждень або й частіше, - і партнерки, як кажуть соціологи, вважають їх майстерними коханцями.

Назагал чоловіки частіше, ніж жінки, вважають себе сексуально активними; вони частіше, ніж жінки, стверджують, що ведуть успішне статеве життя і взагалі цікавляться подібними питаннями. І це гендерна відмінність з віком тільки посилюється.

Найбільша різниця в ході опитування виявилася серед 75-85-річних: у цій категорії 39% чоловіків назвали себе сексуально активними, а серед жінок ця частка не дотягла навіть до 17%. Ще 41% немолодих чоловіків говорять про свій інтерес до питань, пов'язаних з сексом, - у порівнянні з 11% жінок. Всі ці дані були отримані з опитування респондентів у двох групах. До однієї були включені люди віком від 25 до 74 років; до другої - від 57 до 85 років.

Стейсі Тесслер Ліндау і Наталя Гаврилова з університету Чикаго, які аналізували результати, вважають, що разом із загальним станом здоров'я деяку роль в обговорюваному питанні можуть грати і життєві обставини. Наприклад, 75% усіх чоловіків, які брали участь в дослідженні, заявили, що мають постійного партнера, тоді як серед жінок цей показник не перевищує 65%, та й то лише у віковій категорії від 25 до 54 років.

Що ж до тих жінок, яким 75 або більше, то серед них партнерів мають не більше як 40%. Утім, дивуватися з цього не доводиться, оскільки жінки, по-перше, живуть довше за чоловіків, а по-друге, зазвичай виходять заміж за чоловіків, які старші за них.

Професор Техаського університету Патрисія Гудсон зазначає: добре вже те, що люди можуть розраховувати на "довгі роки сексуальної активності і після того, як переступають 55-річний поріг". Водночас, додає вона, це дослідження "не проливає світла на загадкове - і поки що малозрозуміле - питання про те, чому жінки, у яких період сексуальної активності коротший, не вважають це проблемою".

А Пола Холл з британського добродійного суспільства Relate, яка займається питаннями взаємин, додає: "Мабуть, сексуальна функція з часом уповільнюється. Але з біологічного погляду, якщо здоров'я хороше, немає причин, з яких пари не могли б продовжувати сексуальне життя".

"Взагалі причини, через які люди припиняють займатися сексом, - ті самі, через які вони перестають їздити на велосипеді, - додає Хол. - Або вони не можуть на нього забратися, або у них просто немає велосипеда".

А німецькі учені дійшли висновку, що чоловіки, які мають змогу регулярно бачити голі жіночі груди, значно менше схильні до ризику інфаркту або інсульту. Завдяки регулярному спогляданню великих жіночих грудей середньостатистичний чоловік може збільшити тривалість життя на 4-5 років.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива | Переглядів: 1156 | Додав: Olena_Mazur
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ