Пт, 2024-04-26, 04:52


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Квітень » 30 » Угода з ЄС важлива для "повалення антиукраїнського режиму" - Тягнибок
11:11
Угода з ЄС важлива для "повалення антиукраїнського режиму" - Тягнибок
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Для України важливо, щоб дії нинішньої влади отримали засудження з боку міжнародного співтовариства. Про це заявив лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок на зустрічі з послом Німеччини в Україні Крістофом Вайлем.

Тягнибок пояснив, що це важливо для "утвердження народовладдя в країні і повалення антиукраїнського режиму", повідомляє прес-служба "Свободи".

Під час зустрічі учасники обговорили політичну ситуацію в Україні, бачення шляхів виходу з політичної кризи в суспільстві, українському парламенті та необхідність для України підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом.

Лідер фракції ВО "Свобода" у Верховній Раді поінформував Крістофа Вайля про ситуацію, що склалася на сьогодні в парламенті та в Україні загалом.

"Ми усвідомлюємо, що Угода про асоціацію з Європейським Союзом є каталізатором для розвитку України. Тому зі свого боку зробимо все можливе, щоб документ був підписаний", - запевнив Тягнибок.

Чорновіл: Україна та ЄС ратифікують Угоду про асоціацію після весни 2015 року

Євросоюз може підписати Угоду про асоціацію з Україною навіть в обмін на обіцянки нашої влади покращити правосуддя. Водночас її ратифікація розпочнеться не раніше 2015 року - після президентських виборів в Україні. Такий прогноз в ефірі "5 каналу" озвучив народний депутат Верховної Ради ІІІ-VI скликань Тарас Чорновіл.

Зокрема, за словами політика, влада не виконає всіх умов, висунутих Європейським Союзом, а тим більше вимог, пов'язаних зі звільненням екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

"Дай Боже, щоб питання можливостей її лікування за кордоном і формального звільнення хоча би відбулось. Але, незважаючи на це, нам дійсно дають неочікувані, дикі аванси", - наголосив Чорновіл.

Разом з тим, колишній нардеп спрогнозував, що підписання Угоди таки відбудеться, але найшвидше це станеться через два роки.

"Я можу припустити, що якщо будуть хоча би якісь обіцянки і зобов'язання, можливо, підписання відбудеться. Але ратифікація не закінчиться, а розпочнеться після весни 2015 року, і ні днем раніше", - підкреслив Чорновіл.

24 квітня єврокомісар з питань розширення та європейської політики сусідства Штефан Фюле заявив про те, що дії Києва у виконанні зобов'язань, необхідних для підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом, свідчать про рішучість України, однак деякі невирішені питання вимагають додаткової уваги.

Європейський Союз розробив критерії, виконання яких відкриє перед Україною двері до підписання Угоди про асоціацію (УА) з ЄС. Про існування списку, що включає "19 індикаторів", були повідомлені і українська влада, і опозиція, хоча в офіційних документах він не фігурує.

Натомість українська влада не вважає за необхідне виконувати односторонні вимоги ЄС і орієнтується лише на документи, які були узгоджені обома сторонами.

Нагадаємо, 10 грудня 2012 Рада закордонних справ ЄС ухвалила висновки, в яких заявила про готовність підписати Угоду про асоціацію з Україною до Вільнюського саміту "Східного партнерства", запланованого на листопад 2013 року, за умови прогресу у зміні виборчого законодавства, розв'язання проблеми вибіркового правосуддя і продовження реформ у рамках Порядку денного асоціації.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 840 | Додав: adminA | Теги: повалення антиукраїнського режиму, угода з ЄС, Тягнибок
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ