Ср, 2024-04-24, 06:20


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Липень » 7 » Український автобус потрапив в аварію у Болгарії. Загинула жінка
11:11
Український автобус потрапив в аварію у Болгарії. Загинула жінка
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

У Болгарії на трасі Варна - Бургас потрапив в аварію український туристський автобус. Болгарські ЗМІ повідомляють, що поранено двох дорослих і трьох дітей, 1 людина загинула. За даними МЗС України, 5 дітей і 2 дорослих госпіталізовано. В МЗС підтвердили загибель українки.

У ДТП загинула 35-річна туристка Наталя Євдушак. Вона їхала в автобусі зі своїм чоловіком та донькою. Сиділа за водієм. Під час аварії її буквально викинуло крізь вікно. Наталя померла у відділенні реанімації місцевої лікарні від тяжкої черепно-мозкової травми, передає ТСН.

Ще п'ятеро людей поранені - двоє дорослих і троє дітей: 12-річна Юлія - донька загиблої Наталії, дев'ятирічна Єва і чотирирічна дитина, про яку немає інформації; двох дорослих з різними травмами госпіталізовано з місця події.

Одна дитина отримала перелом руки, ще в однієї - різана рана. Наразі вони розміщені у лікарні Святої Анни, їхньому життю нічого не загрожує. Решта пасажирів отримали незначні поранення. Водій перебуває у нормальному стані.

Правоохоронні органи Болгарії зазначають, що автобус, який перевозив групу дітей, перекинувся близько 18.00 за три кілометри від чорноморської столиці Болгарії, Бургаса. За даними правоохоронців, на момент аварії в автобусі перебувало 40 людей, більшість з яких - діти.

Причини аварії наразі невідомі. Обставини події розслідує дорожня поліція і експерти Державної автомобільної адміністрації. Серед інших розглядають версію технічної несправності автобуса, повідомив начальник поліції Варни Дімітр Дімітров.

А прес-секретар МЗС України Олександр Дикусаров підкреслив, що попередньою причиною ДТП визнано те, що водій автобуса не впорався з керуванням, і в результаті автобус перекинувся в кювет, передає "Інтерфакс-Україна".

"За даними посольства, 5 дітей і 2 дорослих госпіталізовані, всі вони доставлені в найближчі медустанови Варни", - додав він. Справа перебуває на контролі посольства України в Болгарії та Департаменті консульської служби МЗС України.

Версія, що водій заснув за кермом, найменш вірогідна. Загалом в автобусі їхали три шофери. За 15 хвилин до аварії вони змінилися. "Я не заснув за кермом. Не знаю, що сталося. Керую автобусом із 1982 року, але досі нічого подібного зі мною не траплялося", - розповів болгарським ЗМІ водій автобуса Микола.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 850 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ