Чт, 2024-04-25, 23:37


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Вересень » 7 » В "Антонова" три країни замовили 43 літаки
22:39
В "Антонова" три країни замовили 43 літаки
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

  Державне підприємство "Антонов", яке є єдиним в Україні виробником літаків і входить до складу держконцерну "Укроборонпром", підписало контракти на виробництво 43 літаків.

Про це у понеділок 7 вересня повідомив генеральний директор держконцерну Роман Романов, передає УНІАН.

"На сьогодні я можу вам сказати, що ми говоримо про 43 літаки для наших можливих партнерів, за винятком тих контрактів, які були укладені раніше, зокрема із Саудівською Аравією", - сказав Романов.

При цьому він не розкрив журналістам деталей контрактів, а також не уточнив, з якими країнами вони підписані, аргументуючи це договором про нерозголошення комерційних деталей.

"Йдеться про ці 43 літаки мінімально і про три країни-споживачі", - наголосив Романов.

Разом з тим, за його словами, згідно з умовами контракту, "Антонов" отримав замовлення на виробництво літаків Ан-178, Ан-158, Ан-74.

У свою чергу президент "Антонова" Михайло Гвоздьов зазначив, що зараз держпідприємство "Антонов" готове виробляти близько 24 літаків на рік, що дасть змогу виконати ці контракти протягом кількох років.

Гвоздьов також повідомив, що після його призначення директором "Антонова" підприємство реалізувало чотири літаки - три Ан-178 і один Ан-158.

Він також зазначив, що "Антонов" проводить активну роботу щодо заміни російських комплектуючих у своїх літаках.

"Раніше було 50%. Зараз щодня ця частка зменшується. Приблизно на 10% ми зменшили кількість російських деталей", - повідомив Гвоздьов.

Нагадаємо, наприкінці березня 2015 року Кабмін передав держпідприємство "Антонов" до складу концерну "Укроборонпром". Пізніше, в червні, виконувачем обов'язків президента підприємства було призначено Михайла Гвоздьова.

"Антонов" у I кварталі 2015 року збільшив чистий прибуток майже у 8 разів – до 330 млн грн, а за підсумками 2014 року незначною мірою збільшив чистий прибуток порівняно з 2013 роком до 39,3 млн грн.

Довідка

Державне підприємство "Антонов" засновано у 1946 році. Основними напрямками діяльності є створення, випробування нових дослідних зразків авіаційної техніки, серійне виробництво та післяпродажний супровід літальних апаратів.

ДП "Антонов" володіє значним досвідом у розробці, виробництві, доопрацюванні й супроводі в експлуатації авіаційної техніки, а нинішня організаційна структура дозволяє ефективно реалізувати проекти підприємства. На підприємстві працюють понад 13 тисяч працівників. За 69-річну історію ДП "Антонов" на літакобудівних заводах виготовлено понад 22 тисячі літаків з маркою "Ан", з них понад 1,5 тисячі продано до 50 країн світу. На сьогодні експлуатується 4 тисячі 603 літаки у 78 країнах світу.

Державний концерн "Укроборонпром" створено в 2010 році з метою забезпечення ефективного функціонування та управління суб`єктами господарювання державного сектору економіки, які здійснюють господарську діяльність у сфері розробки, виготовлення, реалізації, ремонту, модернізації та утилізації озброєння, військової і спеціальної техніки та боєприпасів і беруть участь у військово-технічному співробітництві. До складу концерну входить близько сотні підприємств ОПК України.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 912 | Додав: adminA | Теги: три країни, 43 літаки, Антонов
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ