Пт, 2024-04-19, 19:42


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Жовтень » 29 » В Івано-Франківську та Білій Церкві буде другий тур, у Бердичеві, Жмеринці, Миргороді та Іллічівську обрано мерів
20:30
В Івано-Франківську та Білій Церкві буде другий тур, у Бердичеві, Жмеринці, Миргороді та Іллічівську обрано мерів
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Стали відомі результати виборів мерів Бердичева, Жмеринки, Іллічівська, у Білій Церкві буде другий тур виборів міського голови.

Як повідомляється на офіційному сайті ЦВК України, в Бердичеві Житомирської області мером залишиться чинний міський голова Василь Мазур, який був висунутий "Блоком Петра Порошенка "Солідарність" і отримав підтримку 54,78% виборців. Володимира Пономарчука від "Батьківщини" підтримали 22,64%.

КВУ прогнозує другий тур виборів мінімум в 27 містах
ЦВК почала оголошувати переможців-мерів на Донбасі

У Жмеринці Вінницької області чинний мер, самовисуванець Анатолій Кушнір набрав 69,5% голосів. На другому місці самовисуванець Зіновій Трахтенберг з 19,26%.

В Іллічівську Одеської області мером залишиться Валерій Хмельнюк, висунутий БПП, за якого віддали свої голоси 52,73% виборців. Василь Гуляєв від партії "Відродження" набрав 37,42%.

Жителі Миргорода Полтавської області висловили підтримку діючому міському голові Сергію Соломасі, який йшов від "Блоку Порошенка". Його результат - 56,28%.

Кандидат від "Опозиційного блоку" Ігор Котелевський залишився мером міста Токмак Запорізької області, за якого проголосували 50,38% виборців.

За результатами оброблення 100% протоколів на виборах голови міськради м. Івано-Франківська найбільшу кількість голосів набрав висуванець від партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" Ігор Насалик, за якого проголосували 27,5% виборців (або 23 тис. 393 людини).

Як повідомляється на офіційному сайті ЦВК, висуванець від партії ВО "Свобода" Руслан Марцінків посів на виборах друге місце, набравши 23,34% голосів (за нього проголосували 19 тис. 850 виборців).

На третьому місці - представник партії "УКРОП" Олександр Шевченко, за якого проголосували 19,56% виборців (або 16 тис. 638 людей).

Загалом у першому турі виборів мерів Івано-Франківська брали участь 11 кандидатів.

В Івано-Франківську станом на 1 березня 2015 року проживало 226 тис. 594 постійні жителі, у зв'язку з чим ЦВК призначила в місті другий тур виборів голови міської ради. У ньому візьмуть участь Насалик та Марцінків.

У Білій Церкві (Київська область) також буде другий тур виборів мера. Кращі результати в першому турі показали самовисуванець Костянтин Єфименко (27,94%) і Геннадій Дикий від "Самопоміч" (23,9%).

Як повідомлялося раніше, у містах обласного значення Малин Житомирської області і Гола Пристань Херсонської області, а також містах районного значення Тульчин Вінницької області і Хорол Полтавської області за результатами обробки 100% протоколів на виборах голів міськрад перемогли висуванці від Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина".

Так, у місті Малин переміг чинний мер міста, член "Батьківщини" Олексій Шостак, набравши 40,5% голосів виборців. У м. Гола Пристань переміг місцевий підприємець, член партії Олександр Бабич, набравши 31,6% голосів. У м. Тульчин переміг чинний мер Валерій Весняний, який не перебуває в лавах партії, він набрав 62,4% голосів. У м. Хорол переміг місцевий приватний підприємець, член "Батьківщини" Сергій Волошин, набравши 29,5% голосів.

25 жовтня в Україні за новим законодавством відбулися місцеві вибори. Після закриття дільниць о 20.00 виборчі комісії почали підрахунок голосів. Вибори пройшли у всіх регіонах країни, крім Маріуполя, Красноармійська та Сватового, а також територій, визнаних тимчасово окупованими – АР Крим, міста Севастополя, а також частини Донецької та Луганської областей.

Вдень 26 жовтня ЦВК почала публікувати результати виборів.

Президент України Петро Порошенко очікує, що підрахунок голосів буде проведено чесно і прозоро, що повинні забезпечити українські правоохоронці.

Громадські організації Комітет виборців України (КВУ) і ОПОРА відзначили в цілому демократичний характер виборів, однак звернули увагу на можливі "гарячі точки" під час другого туру виборів мера 15 листопада.

Місії Бюро з демократичних інститутів і прав людини ОБСЄ та Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи констатували, що вибори в Україні загалом відповідали демократичним стандартам.

 

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 854 | Додав: adminA | Теги: Миргород, Бердичев, Мери, Біла Церква, Жмеринка, другий тур, Іллічівськ, Івано-Франківськ
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ