Ср, 2024-04-24, 06:30


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Липень » 28 » В організації процесу проти неї Тимошенко викрила екс-"бютівця"
17:27
В організації процесу проти неї Тимошенко викрила екс-"бютівця"
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Юлія Тимошенко вважає одним з виконавців судового процесу у її справі радника президента, колишнього "бютівця" Андрія Портнова. Про це екс-прем'єр заявила, відповідаючи на пропозицію назвати поіменно, хто з вищих посадових осіб у державі курирує, на її думку, процес у Печерському суді в цілому і керує діями судді Родіона Киреєва зокрема, повідомляє Обком.

- Тимошенко не ображається на "меблі, які називають себе суддею"

"Знаєте, не треба, як завжди, шукати причини в оточенні. Немає жодних сумнівів у тому, що цим займається Янукович. Він, до речі, публічно сказав на прес-конференції, що стежить за процесом, і коли була пряма трансляція, він її дивився", - сказала вона.

"А зараз... подивіться (показує на фрагмент стелі залу для судових засідань) ...там, де вирізаний карниз, стоїть відеокамера. Я думаю, що він переглядає оперативну зйомку. Він - у матеріалі, йому це цікаво", - заявила Тимошенко.

"В силу його індивідуальних якостей йому це приносить справжнє задоволення. Як правило, задоволення такого роду притаманне людям з глибокими внутрішніми комплексами", - вважає екс-прем'єр.

Тимошенко заявила, що "в тих місцях, де йому доводилося бути, він зазнавав певних принижень і тепер намагається відігратися на всьому світі". За її словами, усі важливі рішення у її справі ухвалює особисто Віктор Янукович.

"А хто обслуговує його рішення - це вже інше питання. Обслуговують його рішення люди, які бачать у всьому цьому свій сенс. Думаю, що це пан Хорошковський, який є прямим партнером Фірташа", - сказала екс-прем'єр.

"Я думаю, що, поза всякими сумнівами, за посаду генпрокурора б'ється Ренат Кузьмін, і він вважає, що, зумівши виконати "фас!" Януковича щодо головного політичного опонента, зможе розраховувати на цю посаду", - додала вона.

"Але, думаю, тут його плани навряд чи втіляться в життя. Використаних людей, як правило, потім "зачищають", - заявила Тимошенко, додавши, що це "практика людей з ментальністю, як у Януковича".

Крім того, за словами екс-прем'єрки, процесом проти неї "точно займається Льовочкін разом з Портновим".

Відповідаючи на уточнювальне запитання щодо ступеня залучення в цей процес Портнова, Тимошенко сказала: "Це сьогодні не секрет, я просто констатую факт. Бо йому безпосередньо доручено все це проводити".

"Я зараз говорю про своє суб'єктивне бачення. Крім того, я говорю про ту інформацію, якою сьогодні, як на одній великій кухні, володіє весь політикум", - зазначила вона.

Крім того, Тимошенко вважає, що зрадники знаходяться і серед чинних членів партії. У БЮТ існують побоювання, що у випадку ув’язнення Юлії Тимошенко партію спробують захопити. Таке побоювання висловила сама Юлія Тимошенко. За словами джерела, прізвища вона не назвала. Однак у партії усе більше говорять про надзвичайну політичну активність Наталі Королевської.

Тимошенко не ображається на "меблі, які називають себе суддею"

Суддя Родіон Киреєв має інструкції за жодних обставин не видаляти Юлію Тимошенко із залу засідань.

"Я думаю, що ця людина сама не формує ні стратегію, ні тактику судового процесу. І ображатися на ці меблі, які себе називають суддею, просто немає сенсу. Киреєву кожен день виписують дуже чіткий алгоритм", - сказала вона.

"І якщо раніше їхня концепція була - видаляти з залу і далі проводити процес без моєї участі, то після того, як вони прочитали перед порожніми лавками обвинувальний висновок і зрозуміли, що це не дуже добре виглядає в політичному розрізі, - вони вирішили змінити концепцію", - заявила екс-прем'єр.

За словами Тимошенко, перед Киреєвим поставлено завдання за всяку ціну утримувати її в залі.

"Вони доручили Киреєву не звертати уваги на будь-які мої висловлювання, що характеризують цей процес як розправу. Вони доручили Кирєєву за будь-яку ціну мене тут утримувати, щоб створювати видимість об'єктивності процесу", - сказала вона.

"Тому зараз, що б я не говорила і не робила в судовому засіданні, - він не буде мене видаляти. Я думаю, це просто судова мантія на службі у мафії", - зазначила Тимошенко.

Сьогодні, 28 липня, Печерський районний суд Києва продовжує розгляд справи, порушеної проти екс-прем'єр-міністра України, лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко. У залі засідання присутні прокурори, народні депутати, представники громадянського позивача НАК "Нафтогаз України", журналісти. Тимошенко прибула без адвокатів, але має намір заявити клопотання про допуск нових захисників.

27 липня суд постановив перенести розгляд справи після заяви Тимошенко про те, що продовження засідання неможливе у зв'язку з завершенням робочого дня.

В цілому в ході судового засідання суд встиг допитати п'ять свідків, серед яких колишній міністр промислової політики Володимир Новицький, колишній міністр палива і енергетики Юрій Продан, а також представники "Нафтогазу", Міністерства енергетики та вугільної промисловості. При цьому суд не встиг допитати ще двох запрошених до суду свідків.

Також під час вчорашнього засідання прокурори просили заарештувати Тимошенко, в чому суд їм відмовив.





За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 916 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ