Сб, 2024-04-20, 05:56


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Березень » 4 » Від сьогодні всі охочі мають можливість побачити сотню автомобільних новинок на Женевському автосалоні
08:37
Від сьогодні всі охочі мають можливість побачити сотню автомобільних новинок на Женевському автосалоні
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/


Ювілейний, 80-й Женевський автосалон відкриває з сьогоднішнього дня свої двері для відвідувачів. Протягом десяти днів всі охочі зможуть подивитися виставлені новинки європейського і світового автопрома. А таких цього разу виявилося дуже багато - більше сотні.
Всього ж свої останні розробки представили 250 компаній з 30 країн світу, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Організатори чекають, що виставковий центр Palexpo, на 78 тис квадратних метрів якого в березні традиційно представляють свою продукцію основні гравці світового автопрому, відвідають близько 700 тис людей.

За два дні до офіційного відкриття салону в Palexpo допустили журналістів, що стали першими свідками світових прем'єр. Варто зазначити, що більшість з них пройшла під знаком використання в автомобілях електроенергії. Ставку на гібридні двигуни зробили не тільки такі виробники масових автомобілів, як Honda, Toyota, Peugeot-Sitroen, Seat, але і компанії, що випускають засоби пересування для вибраних.

Серед останніх можна згадати прототип 12-циліндрової моделі Ferrari 599 Fiorano з гібридною силовою установкою, літій-йонні акумулятори якої заряджаються при гальмуванні. На додаток до бензинового мотора з 620 кінськими силами додався 100-сильний електродвигун. Щоб зайвий раз продемонструвати турботу про навколишнє середовище, машину пофарбували у незвичайний для Ferrari зелений колір. Гібридним приводом оснастив свою 480-сильну модель 911 GT3-R і Porsche.

Серед інших цікавих новинок - оновлений Ford Focus в кузові універсал, Julietta від італійської Alfa Romeo, що прийшла на зміну популярній 147-ій моделі, хечбек Audi А1, нова "п'ятірка" BMW, наступник міні-вена Sharan від Volkswagen, 508-а модель Peugeot, яка одночасно замінить на ринку 407 і 607 моделі, а також оновлені кроссовери RAW-4 від Toyota і Qashqai від Nissan, новий позашляховик Volkswagen Touareg, повноприводний Minicooper Countryman.

Як розповів журналістам напередодні щорічного автомобільного огляду, що вважається одним з найбільш представницьких у світі, його президент Люк Аргант, "салон успішно долає світову фінансову кризу". Він зізнався, що торік "розглядався катастрофічний сценарій, що передбачав закриття салону в 2010 році". Проте ці прогнози не збулися і, починаючи з червня минулого року, замовлення місць під експозицію почало рости, і всі виставкові площі були здані. Президент автосалону наголосив на "надзвичайній здатності автомобільного сектора пристосовуватися до попиту, залишаючись винахідливим".

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1098 | Додав: Olena_Mazur
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ