Чт, 2024-04-25, 08:38


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Липень » 1 » Відкрився еко-культурний фестиваль "Трипільське коло 2011. Повітря"
15:44
Відкрився еко-культурний фестиваль "Трипільське коло 2011. Повітря"
Інші останні Новини культури та освіти на сайті holosUA.com/

У місті Ржищеві Київській області з 30 червня по 3 липня відбудеться IV Міжнародний еко-культурний фестиваль "Трипільське коло 2011. Повітря", повідомляє Кореспондент.

Як повідомили організатори фестивалю, відвідувачі культурного заходу зможуть послухати виступи гуртів "Бумбокс", "Крихітка", Каті Chilly, Atmаsfera і багатьох інших, побачити барабанне шоу і нічні видовища театрів вогню, а також спробувати свої сили і своє натхнення в різноманітних майстер-класах з народних ремесел, історичних і сучасних танцях, а також зануритися в екстрім-розваги.

"Традиційно буде відкрито Трипільське містечко - територію історичної, творчої й інформаційної реконструкції життя і побуту трипільців: майстер-класи з ліплення і розпису посуду, навчання на ткацькому верстаті, стрільби з лука, приготування трипільської каші і багато чого іншого", - зазначають організатори.

Згідно із повідомленням, на фестивалі можна буде почути іноземні гурти. "Серед іноземних гостей - гурт Rokash з Бєларусі, грузинсько-українські Aniko Dolidze project, сербсько-українські Shopping Hour, а також постійні учасники фестивалю Sziget угорські Besh про Drom", - підкреслюють організатори.

Наголошується, що на території фестивалю буде організовано мотузяні парки пригод, натягнуті в повітрі на висоті двох і більше метрів, тролеї - швидкісні спуски (зі швидкістю більш як 50 км/год), скеледроми заввишки понад 6 метрів.

Крім того, організатори обіцяють ярмарок, на якому можна буде не тільки купити, а й зробити власноруч різноманітні сувеніри. "Щодня з ранку до вечора майстри народних ремесел навчатимуть усіх охочих гончарства, ковальської і ткацької справи, розпису писанок, виготовлення ляльок-мотанок, петриківського розпису, виготовлення кобзарських музичних інструментів тощо", - додають організатори.

Також на фестивалі буде заборонено вживати алкоголь і наркотики. Дістатися до фестивалю з Києва можна на спеціальних автобусах, які від'їжджатимуть від метро "Видубичі". Вартість проїзду - 30 гривень. Вхід на фестиваль - від 30 до 160 гривень.

Нагадаємо, фестиваль "Трипільське коло" вперше провели 2008 року в Ржищеві. Відтоді його проводять щороку і щоразу присвячують новій природній стихії.

Перший фестиваль у 2008 році було присвячено Воді. А в 2009 році пройшов фестиваль "Трипільське коло 2009. Земля". Тоді також вечорами влаштовували покази науково-популярних фільмів. Гостей пригощали кулешою і хлібцями й розважали виступами етноколективів "Пропала Грамота", "АтмАсфера", "Артгрув", ""Афро-кубана", Skytrix та інших.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини культури та освіти | Переглядів: 923 | Додав: admin | Теги: еко-культурний, трипільське коло, повітря, 2011, фестиваль
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ