Чт, 2024-04-18, 19:15


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Головна » 2010 » Серпень » 25 » Відкрився Московський міжнародний автомобільний салон - 2010
15:05
Відкрився Московський міжнародний автомобільний салон - 2010
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

   Сьогодні, 25 серпня, у виставковому центрі "Крокус Експо" (Москва, РФ) відкрився Московський міжнародний автомобільний салон - 2010 (ММАС-2010). Для відвідувачів свої новинки представили провідні світові автовиробники: Audi, BMW, Cadillac, Chevrolet, Citroеn, Ford та інші. Також у виставці беруть участь представники російського автопрому: АвтоВАЗ, ГАЗ, ТАГАЗ, УАЗ, передає РБК.

Учасники салону покажуть 77 прем'єр, крім реальних автомобілів відвідувачі побачать 20 концепт-каріов. З обіцяних восьми світових і семи європейських прем'єр московського автосалону тільки дві - середнього цінового сегменту: Ford офіційно показав оновлений Mondeo і вперше в Європі - Focus седан. Решта новинок, як і більше половини російських прем'єр, розрахована на заможних покупців.

Вперше в московському автосалоні бере участь Bentley: компанія проведе російську прем'єру найдорожчої моделі в історії марки - Mulsanne ціною від 450 до більш ніж 600 тис євро. Купити Mulsanne цього року вже не вдасться: річна квота для Росії в сім автомобілів вже вибрана.

Porsche влаштує світову прем'єру найдинамічнішого серійного автомобіля в історії марки - 911 Gt2 RS. Цей спорткар з двигуном потужністю 620 к.с., що розганяється до 100 км/г за 3,5 сек, в Росії коштуватиме 11,5 млн руб. Поки квота Росії на цю модель - один автомобіль (всього їх буде вироблено 500), але вже є чотири люди, які чекають прем'єри, щоб ухвалити рішення про купівлю спорткара.

Крім того, в Москві відбудуться світові дебюти оновленого Mercedes CL-Class, нового Maybach, оновлених кроссоверов Land Rover, Range Rover і Freelander 2, представницького седана Renault Latitude і Jaguar XJ Sentinel.

Першими з новинками автопрому, представленими на Московському автосалоні (ММАС), знайомляться сьогодні журналісти. 25-26 серпня пройдуть пресс-дні, а в п'ятницю на ММАС зможуть потрапити всі охочі.

Сьогодні на ММАС-2010 відбулася світова прем'єра нового Ford Mondeo. Представлений відвідувачам виставки Mondeo володіє оновленими бамперами і гратами радіатора. Крім того, у нової моделі Ford з'явилися нові передні фари зі світлодіоідними вогнями денного світла, а також задні світлодіоідні ліхтарі.

Зовнішність автомобіля змінилася і завдяки новому витонченому капоту. Нововведення торкнулися і інтер'єру Mondeo: з'явилася світлодіоідна підсвітка салону, опціональна супутникова навігаційна система і нова аудіосистема. Ford Mondeo можна буде купити з дволітровим турбованим бензиновим двигуном потужністю 240 к.с. або ж з двигуном 203 л.с. У продажу новинка з'явиться в Європі у вересні 2010г., а в Росії - в кінці жовтня 2010г. Початкова ціна на автомобіль в Росії - від 689 тис руб.

Окрім світової прем'єри Mondeo, компанія Ford представила європейську новинку седан Ford Focus і російську прем'єру - Ford Grand CMAX.

Як повідомлялося раніше, корпорація Ford випустить п'ять спеціальних автомобілів Ford Focus RS Le Mans, присвячених перемогам машин компанії в знаменитому 24-годинному марафоні. Випуск приурочений до заходу Le Mans Classic, який пройде 9-11 липня у Франції, в якому візьмуть участь автомобілі.

Кожна версія автомобіля пов'язана з однією з перемог Ford в гонці, і виконана у відповідному забарвленні. Так, один з Ford Focus RS Le Mans буде чорним, зі срібними смугами на капоті, даху і з боків автомобіля, як на Ford GT40 Mk II, який переміг у гонці в 1966 році.

Червоний Ford Focus RS Le Mans з білими смужками нагадає про Ford GT40 Mk IV, який виграв у 1967 році. Біла версія з блакитними смугами і тонкою червоною каймою повторює Ford Mk IIB, який брав участь у гонці в 1967 році від підрозділу Ford France.

Світло-блакитний Ford Focus RS Le Mans з помаранчевим носом повторює забарвлення Ford GT40, яка перемагала в Ле-Мані двічі, в 1968 і 1969 роках. Крім того, до спеціальних версій включений синьо-білий Focus, розфарбований так само, як і Capri RS 2600, який переміг у 1972 році в класі Touring.

Всі п'ять Focus RS отримають ексклюзивну версію інтер'єрів. На автомобілях будуть встановлені крісла Recaro, обтягнуті алькантрою. На приладовій панелі кожного автомобіля буде встановлено персональна пронумерована табличка, що підтверджує ексклюзивність машини.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1056 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ