Чт, 2024-04-18, 20:28


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Листопад » 30 » Volkswagen представила гібридний спортивний кросовер Cross Coupe
16:13
Volkswagen представила гібридний спортивний кросовер Cross Coupe
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Однією з головних сенсацій автосалону в Токіо, що відкрився 30 листопада, стала прем'єра незвичайного спортивного кросовера від Volkswagen. Поки що це, зрозуміло, лише концепт під назвою Cross Coupe, але цілком можливо, що подібна модель піде в серійне виробництво в найближчому майбутньому. Адже цьому немає жодних перешкод: у основі Cross Coupe лежить платформа від нового Volkswagen Golf, а покупці вже звикли до так званих позашляхових купе, за що треба подякувати BMW з її Х6, пишуть "Автоновости".

Цікаво, що Cross Coupe виявилося коротшим за Tiguan (лише на 80 мм), але при цьому колісна база у нього трохи більша. А це означає, що автомобіль має невеликі звіси, що найпозитивнішим чином позначається на позашляхових здібностях машини. Крім того, велика колісна база дозволила зробити салон машини вельми просторим, особливо будуть раді пасажири другого ряду крісел. Та й виглядає купе з його похилою задньою частиною і величезними 20-дюймовими дисками набагато цікавіше, ніж звичайний Tiguan.

Зрозуміло, концептуальний Volkswagen Cross Coupe має гібридний привод. Силова установка об'єднує бензиновий агрегат потужністю 150 к.с. і два електродвигуни. Один з них допомагає бензиновому мотору обертати передні колеса (його потужність 40 кВт, або близько 54 к.с.), а другий (85 кВт, або близько 114 к.с.) трудиться на задній вісі. Таким чином повний привод забезпечується не хитромудрою трансмісією, а електромотором, який підключатиметься тільки у разі пробуксовки передніх коліс або при включенні спеціального режиму Offroad.

До речі, позашляхове купе може їздити лише на одній електротязі. Причому пробіг без використання бензину тут становить не кілька кілометрів, як на багатьох інших гібридах, а одразу 45 км. Багато в чому саме завдяки містким акумуляторам, в режимі "Eco" Volkswagen Cross Coupe витрачає в середньому лише 2,7 л на 100 км шляху. Ну а якщо водій їздить лише на невеликі відстані, то йому взагалі не доведеться заїжджати на АЗС - батареї тут можна заряджати від звичайної розетки.

Не думайте, що Volkswagen Cross Coupe так і залишиться концептом - найімовірніше, ця машина піде в серійне виробництво. І у нього будуть непогані суперники - вже відомо, що BMW збирається випустити маленьке позашляхове купе під індексом Х4, та й Mercedes-Benz планує щось подібне.

Раніше повідомлялося, що компанія Volkswagen приготувала приємний сюрприз всім любителям подорожей і відпочинку на природі - він називається Passat Alltrack. Нова модифікація моделі адресована тим, хто не готовий відмовлятися від легкових габаритів і керованості, але потребує поліпшеної прохідності поза асфальтом. Прем'єра вседорожнього "Пасату" відбудеться на токійському моторшоу 3-11 грудня), а продажі по всьому світу стартують на початку 2012 року.

Passat Alltrack буде випускатися лише в кузові універсал, а зовні буде відрізнятися від звичайного "сараю" більш суворими бамперами в стилі кросовера Tiguan з накладками спереду та ззаду, розширеними арками з пластиковими захисними кромками і збільшеним кліренсом. Наскільки більшим став дорожній просвіт, на жаль, поки що офіційно не повідомляється - треба ж залишити якусь інтригу до прем'єри в Токіо.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 963 | Додав: abel | Теги: Cross Coupe, volkswagen
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ