Чт, 2024-03-28, 11:38


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Липень » 30 » З Криму не можуть полетіти 146 людей через банкрутство російської авіакомпанії
18:44
З Криму не можуть полетіти 146 людей через банкрутство російської авіакомпанії
Інші останні Новини росії на сайті holosUA.com/

60 людей, які купили квитки на літак авіакомпанії "Континент" із Сімферополя до Красноярська, не змогли залишити Крим у п'ятницю, оскільки в той день, коли мав відбутися рейс, компанія оголосила, що припиняє свою діяльність. Про це повідомляє Головне управління інформаційної політики Ради міністрів Автономної республіки Крим у суботу, передає "Інтерфакс-Україна".

При цьому в повідомленні наголошується, що уряд Криму вживає заходів, щоб допомогти пасажирам, і сприяє тому, щоб зробити їхнє вимушене перебування на півострові максимально комфортним.

"Усі пасажири з квитками на рейси "Континенту" можуть звертатися за телефоном гарячої лінії - ми допоможемо вирішити питання, пов'язані з поверненням додому", - заявив перший віце-прем’єр-міністр Криму Павло Бурлаков.

Частину пасажирів - організовану групу з 12 дітей і двох дорослих, які їх супроводжують, - уряд автономії вже розмістив у санаторії "Бригантина" в Євпаторії.

Квитки на літак авіакомпанії Континент, який повинен був вилетіти з Сімферополя 29 липня, купили 60 осіб. Більшість з них - громадяни Росії, що повертаються додому після відпочинку в Криму.

Авіакомпанія "Континент" 29 липня оголосила, що припиняє свою діяльність. В аеропортах міст Росії залишилися без вильоту сотні пасажирів.

До кінця курортного сезону компанія планувала виконувати 4 рейси на тиждень з Криму до Росії, перевозити цим напрямом близько 320 осіб. Черговий рейс авіакомпанії з Сімферополя запланований на 30 липня, квитки на нього раніше придбали 86 осіб. Таким чином, вже в суботу кількість людей, які вимушено затримуються в Криму через скасування рейсів "Континенту", зросла до 146.

Бурлаков звернувся до Генерального консула Росії у Сімферополі Володимира Андрєєва і посла Росії в Україні Михайла Зурабова з проханням надати допомогу в поверненні громадян додому. Крім цього, уряд Криму обговорює можливість доставки пасажирів до Росії з Міністерством транспорту РФ і Федеральним агентством повітряного транспорту Росавіація.

При уряді автономії створена робоча група під керівництвом Бурлакова, до неї також увійшли керівники міністерств і відомств уряду Криму, Генерального консульства РФ у Сімферополі і дирекції аеропорту Сімферополь.

У 2008 році страйк обслуговуючого персоналу в римському аеропорту Фьюмічино призвів до того, що сотні пасажирів не могли вилетіти з міста. Напередодні було відмінено більше 70 рейсів Alitalia.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини росії | Переглядів: 911 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ