Пт, 2024-04-26, 03:30


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Лютий » 15 » За критику своїх романів Берлусконі позбавив дочку роботи в сімейному видавництві
18:57
За критику своїх романів Берлусконі позбавив дочку роботи в сімейному видавництві
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/


Барбара Берлусконі, 25-річна дочка прем'єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі від другого шлюбу, позбулася майбутньої роботи її мрії у сімейній справі, яку раніше батько обіцяв саме їй. Таким чином він помстився за те, що вона не підтримала його, коли навколо його особистого життя розгорілося декілька неприємних скандалів, передає NEWSru.com з посиланням на італійські ЗМІ.
На одному із заходів видавничого будинку Mondadori Берлуськоні публічно оголосив про те, що ця сімейна справа, яка вже багато років очолює Марина, його дочка від першого шлюбу, залишиться і надалі під її керівництвом, і похвалив її, а також групу нинішніх менеджерів за відмінну роботу.

Про Барбару Сильвіо Берлусконі сказав, що вона, будучи дуже розумною дівчиною, завжди матиме можливість вибрати в групі його компаній будь-яке інше поле діяльності. Друзі Барбари зазначили, що вона була здивована і скривджена як батьківським рішенням, так і тим, що він не повідомив їй про нього заздалегідь.

Як пише The Times, Барбара вчиться зараз на філософському факультеті, і вона ніколи не приховувала свого бажання працювати у видавничому будинку Mondadori, який є частиною величезного стану Берлусконі. В інтерв'ю журналістам вона говорила, що просто в захваті від видавничої справи і в майбутньому розраховує на батька. Адже він нібито дав їй обіцянку, що, коли вона буде в змозі управляти видавничим бізнесом, він поставить її на чолі.

Мабуть, Берлусконі змінив своє перше рішення після ряду скандалів, що обрушилися на нього. У серпні 2009 року Барбара розсердила батька своїми коментарями з приводу його стосунків з 18-річною моделлю Ноемі Летіцією, які вона висловила в інтерв'ю одному зарубіжному журналу. Вона заявила, що шокована поведінкою Берлусконі, що особисто у неї ніколи не було стосунків з немолодими чоловіками.

Вона також зазначила: "Я не думаю, що політик може дозволити собі робити відмінності між приватним і публічним життям". Вона підкреслила, що політики зобов'язані бути вірними тим моральним цінностям, які вони самі ж і проповідують в суспільстві.

Сільвіо Берлусконі був вражений такою поведінкою дочки. Він заявив, що не чекав від неї подібних слів - вони стали для нього "громом серед ясного неба".

Марина ж в тій ситуації повелася як вірний друг і союзник свого батька. Вона заявила, що будь-які нападки на нього були просто зрадою. Вона виправдовувала батька, кажучи, що він, як і будь-яка інша людина, має право на особисте життя і може реагувати достатньо різко на звинувачення, які насправді є не чим іншим, як звичайним наклепом.

В результаті тепер Марині обіцяне керівництво крупним видавничим будинком, а її названій сестрі доведеться шукати собі нове заняття.

Торік через історії про зради Берлусконі його дружина Вероніка Ларіо подала на розлучення. Ларіо вимагає на шлюборозлучному процесі, щоб чоловік виплачував їй 43 млн євро щорічно, тобто більше 3,5 млн в місяць.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1217 | Додав: Olena_Mazur
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ